Stiri

Traian Basescu, in doliu! O apropiata a fostului presedinte a murit

Traian Basescu este din nou in doliu. O apropiata a fostului presedinte al Romaniei, Elena Buhaiev, a murit. Femeia era un membru de baza al PMP Constanta si o fosta campioana a Romaniei, fiind medaliata cu bronz la Campionatele Mondiale de scrima.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Traian Basescu, in doliu! O apropiata a fostului presedinte a muriticon photo

Elena Buhaiev a fost antrenor de scrima si a condus ca manager Clubul Scolar Sportiv nr. 1, perioada in care sportivii din cadrul CSS1  au avut performante deosebite la disciplinele atletism si gimnastica.

Era cunoscuta si pe plan politic, ea fiind o apropiata a fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu. A indeplinit functia de secretar general adjunct in PDL Constanta, iar dupa infiintarea PMP s-a inscris in acest partid. Ocupa functia de vicepresedinte in Consiliul Executiv Judetean al PMP Constanta.

"Sărăcim pe zi ce trece. A plecat dintre noi şi Elena Buhaiev. După Ioan Veliciu, Mişu Mihăilescu, Octavian Rusu…acum şi Elena Buhaiev. Campionii se duc la Domnul. Nina, ştim cine ai fost. Vrem doar să ştii că te-am iubit cu toţii şi te-am respectat. Nu te vom uita niciodată. Ne vom reîntâlni când bunul Dumnezeu va hotărî. Dumnezeu să te odihnească în pace, spadasina mea de bronz mondial", a declarat Elena Frincu, membra de onoare a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

"Trist! După atletism, canotaj, acum si scrima trece prin durere! Elena Buhaiev a plecat dintre noi după o grea suferinţă! Bunul Dumnezeu sa va odihnească în pace!", a transmis directorul DJST Constanta, Mariana Solomon.

Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune