„Trăiesc tot felul de umilințe” Ce a aflat Irina Fodor cât a fost plecată de acasă? I-a fost greu să treacă peste. Nimeni nu a știut

Irina Fodor a povestit recent aventura pe care a trăit-o peste hotare, atunci când a fost plecată din țară pentru filmările emisiunii pe care a prezentat-o.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Irina Fodor a avut parte de un an plin, fiind plecată luni bune la rând pentru filmările emisiunilor pe care le-a prezentat. Ei bine, însă, prima sa plecare peste hotare, în Asia, a uimit-o din multe puncte de vedere, explicând că a întâmpinat situații la care nu s-ar fi așteptat, mărturisind că show-ul a fost o încercare nu doar pentru concurenții care luptau pentru marele premiu,

ci și pentru echipa de producție.

Astfel, partenera de viață a lui Răzvan Fodor a povestit pe îndelete provocările din timpul filmărilor, explicând că totul a fost mult mai greu decât s-ar fi așteptat, însă a reușit să depășească toate situațiile cu brio.

Irina Fodor: „La 4 eram în picioare, zilnic”

Irina Fodor a fost plecată mai bine de cinci luni din țară pentru filmările de peste hotare. Ei bine, fără doar și poate, prima sa plecare, respectiv aceea în Asia, a fost cu mult mai dificilă, asta pentru că orele de somn din timpul nopții au lipsit cu desăvârșire, mai ales că prezentatoarea TV reușea să doarmă cam patru ore.

“Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilnic. Dar echipa de producţie, care trebuie să se asigure că ne primesc unde vrem să mergem, aprobările sunt cerute cu luni înainte, nu poţi să îţi permiţi greşeli.

Echipa de producţie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Fără schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E multă muncă, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a spus Irina Fodor, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Citeste si: Irina Fodor, luată la mișto de Ștefan Bănică, în direct! Ce au observat internauții? „Cine își bate joc de capul tău?”

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Mai mult decât atât, chiar din postura de prezentatoare, Irina Fodor a pus umărul la cărat de echipamente. Cât despre locurile greu accesibile, acolo unde concurenții ajungeau dificil, prin același lucru a trecut și partenera lui Răzvan Fodor, mai ales că ea trebuia să fie înaintea participanților.

“Eu trebuia să fiu înaintea concurenţilor. Era o cursă contra-cronometru. Ei au un GSP în rucsac, eu din van-ul meu de gazdă, vedeam unde sunt.

Dar van-ul meu, spre deosebire de maşinile mici pe care le luau ei, se mişca mai greu, aveam şi echipamente. Eram toţi călare pe şofer. Unde ajung ei cu greutate, ajung şi eu la fel de greu. Mai dăm o mână de ajutor, cărăm ca nişte hamali până în vârful dealului. Eu trebuie să mă controlez până vin ei. Ei sunt mai rău ca noi, obosiţi, înfomentaţi”, a mai adăugat Irina Fodor.

Totodată, Irina a vorbit și despre situațiile neplăcute prin care au trecut concurenții, în contextul în care oamenii din Asia nu au fost atât de calzi și primitori tot timpul, mulți dintre cetățeni crezându-i pe participanți cerșetori sau șarlatani.

“Micul dejun, cel puţin, îl prindeam. Mai prindeai o salată, o shaorma. Aveam bani să o cumpărăm. Concurenţii trăiesc tot felul de umilinţe, oamenii nu sunt calzi şi primitori peste tot. Unii îi cred cerşetori, şarlatani. Ori când vii din ţara ta, unde eşti VIP şi ajungi acolo şi te trezeşti că se uită la tine ca ultimul om, trebuie să treci peste asta”, a spus Irina.

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Care a fost cel mai greu moment pentru prezentatoarea TV

Irina Fodor spune că a încercat să se detașeze cât a putut, pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit și pentru ca totul să iasă bine, însă cel mai greu i-a fost în ultimele două săptămâni, atunci când a simțit că dorul de soț și de fiica sa este prea puternic.

Citeste si: Răzvan și Irina Fodor își sărbătoresc fiica: „Cu tine suntem întregi”. Diana a împlinit 11 ani

“M-am detaşat mult de mine, era greu, dacă stăteam ancorată în sentimentele mele, m-am detaşat de multe. Eu am o echipă senzaţională. Funcţionam ca o mică familie. Am lăsat cât s-a putut dorul de casă. Cel mai aprig a fost în ultimele două săptămâni, simţeam că dacă nu îmi văd copilul şi soţul după alea două săptămâni, gata, o să clachez. Pe de altă parte, Mihai şi Elvira Petre plângeau când vorbeam de fetiţele lor, ce să faci” a completat Irina Fodor.

„Trăiesc tot felul de umilințe” Ce a aflat Irina Fodor cât a fost plecată de acasă? I-a fost greu să treacă peste. Nimeni nu a știut

Irina Fodor

[Sursa foto: Captură Video]

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"Nu vreau să fiu nefericită" Remarca făcută de Marcela Fota, în momentul în care a fost întrebată dacă există cineva în viața ei. Prin ce schimbări a trecut, după o...

Surpriza pregătită de Smiley la propria nuntă. Ce a făcut după miezul nopții, în toiul petrecerii?! A apărut așa și toți au scos telefoanele să-l fotografieze

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies