Vedete

Transformarea Ancai de la Exatlon in momentul nominalizarii! Cum a reactionat concurenta la vorbele colegilor sai

Anca de la Razboinci a fost una dintre cele trei nominalizate in emisiunea Extalon de luni, 19 februarie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Transformarea Ancai de la Exatlon in momentul nominalizarii! Cum a reactionat concurenta la vorbele colegilor saiicon photo

Anca este una dintre concurentele nominalizate pentru a pleca acasa de la Exatlon. Desi, s-a certat inainte de Arena cu mai toti cei din echipa, Anca a sperat ca nu va fi ea cea nominalizata. Concurenta nu s-a abtinut nici macat inaintea nominalizarii sa nu-si jigneasca in fata colegii.

Asa ca, Anca a fost nominalizata, pe rand, de cei mai multi colegi de la ea din echipa, cumuland la final 6 puncte.

In timp ce colegii sai ii pronuntau numele si dadeau explicatii privind alegerea lor, chipul Ancai exprima toate starile prin care aceasta trecea. A fost furioasa, ironica, a dat la un moment dat sa planga, iar barbia i-a tremurat in incercarea de a-si stapani lacrimile.

Iar atunci cand a trebui sa vorbeasca pentru a-i indemna pe telespectatori sa o voteze, Anca a reusit din nou sa-i enerveze pe cei din echipa ei.

Anca de la Exatlon, nominalizata de echipa, cere sprijinul telespectatorilor


“Ii rog sa ma sustina (n.r. telespectatorii), sa fie ei echipa de care nu am parte aici, sa am sustinerea lor. Sa facem  “team Anca”. Imi doresc sa raman, sa dovedesc tuturor ca ei nu sunt mai presus ca mine din nici un punct de vedere, nici sportiv, dar nici un alt punct de vedere. Sunt o luptatoare si nu am spus niciodata ca vreau sa renunt”, a spus Anca in mesajul adresat telespectatorilor.

Anca, Radu si Alex Moraru sunt cei trei nominalizati din echipa Razboinicilor de la Exatlon. Primul concurent propus aseara spre eliminare a fost Anca, din partea echipei, iar a doua nominalizare a fost facuta de Mariana, player of the week, cea care a adunat cele mai multe puncte pentru echipa si l-a desemnat pe Alex Moraru. Alina, cea care si-a castigat protectia in jocul individual, l-a propus pe Radu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune