Vedete

Transformarea socanta a lui Cristi Minculescu! Cum arata in aceste momente artistul la noua ani de la transplantul de ficat! Toti se intreaba ce se intampla cu el! VIDEO EXCLUSIV

La ultimele concerte, fostul solist de la “Iris” a aparut schimbat din punct de vedere fizic

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Cristi Minculescu are din nou probleme cu greutatea. La noua ani de la o interventia chirurgicala complicata suferita la ficat, cantaretul surprinde cu kilogramele acumulare in ultima perioada.

In 2009, medicii germani i-au salvat viata lui Cristi Minculescu! La vremea respectiva, fostul solist de la Iris a fost diagnosticat cu hepatorenala ereditară, o boala moştenită de la tatăl lui, caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi! A fost nevoie atunci de un transplant pentru ca artistul sa poata supravietui, iar cea care i-a dat o bucata din ficatul ei a fost chiar sotia, Rodica!

Operaţia a durat în jur de zece ore si, din fericire, a fost una reusita! Doctorii din Germania au scos ficatul de 20 de kilograme, extrem de afectat al artistului, si l-au înlocuit cu unul de 700 de grame, greutatea normala organului. (Cristi Minculescu sare la gatul fondatorului de la Iris! Declaratii dure)

“Chirurgii au fost nevoiţi să caute soluţii pentru ca noul ficat al lui Cristi Minculescu să se menţină într-o poziţie corectă, de aceea, organul a fost susţinut, o vreme, de comprese. În plus, findca exista pericolul să se formeze cheaguri de sânge, intrucat ficatul nou primea acelaşi debit de sânge ca si cel vechi, cantaretul a fost chemat pentru o noua interventie chirurgicala un an mai tarziu, apoi i s-a prescris un tratament si un mod de viata si de hrana echlibrat”, a scris presa in acea perioada!

Cristi Minculescu s-a ingrasat! Are kilogramele in plus in special in zona burtii si a gatului

Totul a fost bine o vreme. Minculescu a slabit si a incercat sa nu depaseasca limitele impuse de medici! Pana in acest an, cand fostul solist de la Iris pare ca a revenit la greutatea si fizicul de dinainte de operatie.

O dovada in acest sens o reprezinta si ultima lui aparitie publica. La spectacolul sustinut duminica la Iasi, cu ocazia Sarbatorilor de Sf. Parascheva, atistul a venit total schimbat fata de acum cateva luni! Cristi Minculescu s-a ingrasat vizibil, iar spectatorii au vazut acest lucru. “A cantat senzational timp de o ora, insa, a surprins cu felul in care arata, kilogramele in plus erau vizibile, in special in zona burtii si a gatului”, au spus persoanele de la fata locului!

Galerie foto