Transformarea șocantă a Mirelei Baniaș! Cum arată acum și cum arăta când se poza cu ispitele masculine

Mirela Baniaș a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de pe insula cu ispite, așa că bruneta a rămas în atenția publicului și după show.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Povestea Mirelei Baniaș  a impresionat multă lume, tânăra brunetă fiind extrem de iubită și de admirată, deși cel care și-a dorit mai mult să fie vedetă era iubitul ei de atunci, Ionuț Gojman. De altfel, acesta și-a dorit să rămână pe insula tentațiilor ca ispită și pentru acest lucru s-a despărțit de Mirela.

Citeste si: ȘOC pentru Mirela Baniaș! Ispita care i-a furat bărbatul în Thailanda s-a cuplat cu… Mircea?! Cum au pozat cei doi împreună

Citeste si: Ionuț Gojman i-a luat locul pe Insulă lui Raul?! L-a ironizat pe internet, iar acum a venit replica: "Fiecare cu..."

Citeste si: Ionuț Gojman, noua ispită de pe insula din Thailanda, făcut praf de colegii lui

fara descriere

Mirela Baniaș, transformare șocantă! Acum e fericită

Așa că, tânăra s-a întors singură acasă! Mirela nu suferit însă prea mult, ea a reușit să-și facă un cuplu, dar și să se transforme total. Mirela e acum fericită, celebră și...arată cu totul altfel decât în urmă cu doi ani, când a ajuns în show-ul care i-a arătat adevărata față a iubitului său de atunci.

Mirela Banias a avut o viață cu suișuri și coborâșuri. Înainte de a ajunge pe insula din Thailanda, alături de Ionuț Gojman, tânăra a făcut pușcărie din cauza fostului soț. Mirela a povestit că a făcut închisoare timp de un an şi patru luni după ce a furat 150.000 de euro din contul unei bănci, împinsă de cel care-I era atunci soț.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate