Transformarea uluitoare a actriţei Magda Catone la 7 ani de la moartea lui Şerban Ionescu! A slăbit 10 kilograme şi arată foarte bine! Vezi ce ţinută a purtat la premiile Gopo! FOTO EXCLUSIV!

Magda Catone a slăbit foarte mult! Uite cum arată acum celebra actriţă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Actriţa Magda Catone a fost una dintre apariţiile serii la Gala Premiilor Gopo 2019! Vedeta în vârstă de 60 de ani a atras toate privirile, schimbarea ei de look fiind uluitoare.

Citeste si: Dezvaluri cutremuratoare ale fiului lui Serban Ionescu! Actorul i-a dat binecuvantarea pe patul de suferinta

Protagonista noastră a slăbit mai bine de 10 kilograme, iar silueta îi permite să poarte ţinute pe care poate nu le-ar fi abordat până acum. La eveniment, de exemplu, marea actriţă a purtat o rochie roşie, scurtă, care îi venea ca turnată.

Iar complimentele au "curs" toată seara, destinatara lor arătând într-adevăr mai bine ca niciodată.

"Magda, arăţi extraordinar! Ai slăbit, să nu te recunosc! Nu zic doar aşa, că eşti fosta mea colegă, dar chiar arăţi foarte bine" i-a spus Mircea N. Stoian, şi el prezent la eveniment, fostei lui colege.

Citeste si: Magda Catone nu si-a uitat sotul! Actrita merge des la mormantul lui Serban Ionescu! Iata cat de ingrijit e locul lui de veci – Foto Exclusiv!

La aproape şapte ani de la moartea lui Şerban Ionescu, cel care i-a fost partener de viaţă timp de 32 de ani, cu bune şi cu rele, Magda Catone pare în sfârşit vindecată, râde cu poftă şi parcă îi încarcă pozitiv şi pe cei din jurul ei.

Foto explicaţie: Aşa arăta Magda Catone în urmă cu un an şi jumătate

Premiile Gopo au reunit toată "crema" industriei cinematografice româneşti

Premiile Gopo 2019 au fost un spectacol atât pentru telespectatori cât şi pentru cei prezenţi în faţa Teatrului Naţional Bucureşti să-şi vadă actorii favoriţi pe covorul roşu.

Ţinutele au fost cu adevărat spectaculoase, coafurile doamnelor au arătat că posesoarele lor s-au străduit, chiar dacă unele nu le-au ales pe cele mai inspirate, iar generaţia tânără de actori a primit multe cuvinte de laudă din partea "titanilor".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: