Transformarea uluitoare a Sandei Ladosi! Cantareata a slabit spectaculos si arata foarte bine

Sanda Ladosi s-a transformat total in ultima perioada. Dupa ce, in vara, a aparut, in cateva imagini, cu kilograme in plus si toata lumea se intreba ce se intamplat cu ea, acum, cantareata este superba.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereMama a doi copii, un baiat de noua ani si o fata de sapte ani, Sanda a iesit o vreme din lumea artistica. Blonda a decis sa acorde o atentie totala familiei si sa nu se mai supuna rigorilor de diva, ceea ce a dus si la o schimbare de imagine, care nu o prea avantaja. Ladosi a fost imortalizata de paparazzi in cateva ipostaze in care aparea putin cam “pufoasa” si, imediat, au inceput si comentariile.

fara descriereSanda, acumSanda nu a luat insa in calcul micile rautati si a mers inainte! Surprinzator, intr-un timp relativ scurt, a slabit foarte mult si, acum, arata foarte bine. (declaratii uluitoare ale cantaretei despre chinurile prin care a trecut pentru a ramane insarcinata)

fara descriereDrept dovada, aseara, la concertul sustinut de Fuego la Bucuresti, la care ea a fost invitat special, s-a prezentat exceptional pe scena. Cantareata, imbracata intr-o tinuta all-black, era  bine proportionata, sexy, iar fata ii era extrem de radioasa, semn ca totul ii merge perfect in aceste momente in viata ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate