Stiri

Transformarea uluitoare a unuia dintre cei mai indragiti fotbalisti romani! Din jucator Don Juan-ul de altadata, Sabin Ilie a ajuns de nerecunscut, imbatranit si cu multe kilograme in plus

Fostul component al Stelei si al echipei nationale este departe de imaginea din trecut

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Sabin Ilie nu a fost niciodata vreun manechin, insa, in mod suprinzator, fostul jucator al Stelei si al echipei nationale avea un farmec aparte si cucerea tot ce inseamna reprezentante de top ale sexului frumos.(cum arata fosta nevasta a lui Sabin Ilie acum, este pur si simplu, superba)

Sabin Ilie arata de nerecunoscut! Fostul jucator este o epava

De multe ori, in perioada in care era fotbalist, Sabin trecea drept un tip interesant si puncta decisiv in toate portile feminine pe care si le dorea! Drept dovada, s-a si casatorit cu Leta Ilie, femeia care, la vremea respectiva,era ravnita de multi barbati din lumea sportului!

Din pacate, dupa vremuri bune avute pe gazon, acum, Sabin Ilie arata de nerecunoscut! Din barbatul ingrijit de altadata, el este, in acest moment, o epava! Antrenor la o echipa modesta, barbatul pare extrem de imbratranit, desi are doar 43 de ani, iar de kilogramele in plus, nici nu mai este cazul sa vorbim! Imaginile spun totul!

Galerie foto