Paparazzi

Transformarea uriasa a lui Ioan Niculae de la iesirea din puscarie! Cat de mult a luat proportii omul de afaceri! VIDEO EXCLUSIV

Dupa ce a detinut multa vreme suprematia in TOP-ul celor mai bogati romani, Ioan Niculae ramane pe pozitii in lumea afacerilor, insa pierde lupta cu kilogramele

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Ioan Niculae:icon photo
Ioan Niculae:

Ioan Niculae, romanul care a stat o perioada indelungata pe prima pozitie intr-un clasament al celor mai instariti romani, pare a nu da atentie si partii estetice!

O dovada in acest sens o reprezinta si ultimele imagini in care a fost suprins de paparazzii WOWbiz.ro! (cu cat l-a batut Ioan Niculae pe Gigi Becali in Top-ul celor mai bogati romani)

Ioan Niculae, transformare uriasa dupa iesirea din puscarie! In ce loc a fost surprins cunoscutul om de afaceri

Astfel, daca la iesirea din inchisoare, acolo unde a ispasit o  treime din pedeapsa de doi ani si sapte luni in Dosarul Mita la PSD, Niculae “prezenta” un fizic cat de cat decent, ei bine, in ultima perioada, omul de afaceri s-a schimbat radical! Barbatul a luat proportii, insa nu il deranjeaza deloc acest lucru!

In atari conditii, la iesirea la terasa, de acum cateva zile, unde a stat vreo doua ore in compania unor apropiati, Ioan Niculae a fost relaxat si s-a infruptat elegant din preparatele culinare ale locatiei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune