Transplantul de păr, soluția naturală pentru alopecie! Interviu cu Dr. Skander El Akari

Interviu cu Skander El Akari, medicul specialist în chirurgie capilară.

alopecie
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Apolecia este o afecțiune dermatologică cu care foarte multe femei, cât și bărbați se confruntă. Căderea părului apare atunci când există o problemă la nivelul foliculilor piloşi. Un om pierde în medie 50-100 de fire de păr pe zi. În momentul în care această cantitate crește peste 150 de fire de păr atunci este nevoie de o vizită la medicul dermatolog.

Transplantul de păr reprezintă o soluţie definitivă şi naturală pentru alopecie. Medicul specialist în chirurgie capilară (implant de păr) de la Clinica Bendis, Cluj-Napoca, Dr. Skander El Akari, recomandă această intervenție atât femeilor, cât și bărbaților. Iată tot ce trebuie să știi despre acest implant

doctor
Dr. Skander El Akari de la Clinica Bendis[Sursa foto: Napoca live ]

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Interviu cu Skander El Akari, medicul specialist în chirurgie capilară

„Căderea părului este un fenomen natural. Pierdem sute de fire de păr pe zi. Anumite boli, precum alopecia andro-genetică poate accelera procesul de pierdere a părului. Există iar forme de alopecie mai difuze pe bază hormonală, nutriţională sau legată de alte boli.

Prezenţa unor zone vizibil rărite sau complet descoperite şi se asociează cu lipsa de încredere în sine şi complexe de imagine, situaţii tot mai frecvent întâlnite în ziua de astăzi. Aceeaşi situaţie o întâmpinăm şi în cazul plăgilor arse sau forme de cicatrici post-accident. Implantul de păr devine cea mai promptă soluţie.

Majoritatea pacienţilor care s-au prezentat la Clinica Bendis în anul 2020 au fost persoane cu plăgi arse sau cu cicatrici cheloidiene, pacienţi cu gradul 4-7 (conform scara Norwood-Hamilton pentru bărbaţi) de alopecie şi

femei cu gradul 2 si 3 de alopecie (conform scara Ludwig)", a menţionat Dr. Skander El Akari. Citește continuarea articolului AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aza Gabriela se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit artista și care este starea ei acum? „Îmi este frică să nu mă apuce crizele”

Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe. Ce planuri de viitor aveau cei doi? „Ne doream foarte mult să…”

"Era normal să îmi vină rândul". Daniela Gyorfi face lumină după ce s-a scris că s-a judecat pe un teren lăsat moștenire de mama sa. Artista a explicat tot | EXCLUSIV

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies