Transplantul de păr, soluția naturală pentru alopecie! Interviu cu Dr. Skander El Akari

Interviu cu Skander El Akari, medicul specialist în chirurgie capilară.

alopecie
Fotografie folosită cu scop ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Apolecia este o afecțiune dermatologică cu care foarte multe femei, cât și bărbați se confruntă. Căderea părului apare atunci când există o problemă la nivelul foliculilor piloşi. Un om pierde în medie 50-100 de fire de păr pe zi. În momentul în care această cantitate crește peste 150 de fire de păr atunci este nevoie de o vizită la medicul dermatolog.

Transplantul de păr reprezintă o soluţie definitivă şi naturală pentru alopecie. Medicul specialist în chirurgie capilară (implant de păr) de la Clinica Bendis, Cluj-Napoca, Dr. Skander El Akari, recomandă această intervenție atât femeilor, cât și bărbaților. Iată tot ce trebuie să știi despre acest implant

doctor
Dr. Skander El Akari de la Clinica Bendis[Sursa foto: Napoca live ]

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Interviu cu Skander El Akari, medicul specialist în chirurgie capilară

„Căderea părului este un fenomen natural. Pierdem sute de fire de păr pe zi. Anumite boli, precum alopecia andro-genetică poate accelera procesul de pierdere a părului. Există iar forme de alopecie mai difuze pe bază hormonală, nutriţională sau legată de alte boli.

Prezenţa unor zone vizibil rărite sau complet descoperite şi se asociează cu lipsa de încredere în sine şi complexe de imagine, situaţii tot mai frecvent întâlnite în ziua de astăzi.

Aceeaşi situaţie o întâmpinăm şi în cazul plăgilor arse sau forme de cicatrici post-accident. Implantul de păr devine cea mai promptă soluţie.

Majoritatea pacienţilor care s-au prezentat la Clinica Bendis în anul 2020 au fost persoane cu plăgi arse sau cu cicatrici cheloidiene, pacienţi cu gradul 4-7 (conform scara Norwood-Hamilton pentru bărbaţi) de alopecie şi femei cu gradul 2 si 3 de alopecie (conform scara Ludwig)", a menţionat Dr.

Skander El Akari. Citește continuarea articolului AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Chițu a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că s-a cuplat cu Andrei! De cine i-a plăcut, de fapt, de la Survivor

Ioana Filimon este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Fosta Miss România va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din țară

Otniela Sandu este concurentă în sezonul 7 Bravo, ai stil! Celebrities. „Pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită!”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies