“Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFito Terapie”. Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu și-au lansat cartea

Cartea “Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFito Terapie” a fost lansată, ieri seară.

Distribuie pe:

fara descriere

La 11 ani de când a primit diagnosticul de scleroză multiplă, MS, numită și scleroză în plăci și a refuzat medicația clasică, Dr. Vanessa Youness dezvăluie pașii schemei de tratament care i-au permis să ducă o viață normală.

Ieri seară, Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu, medicul ei, au lansat cartea “Tratamentul pas cu pas al Scerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, pe care au scris-o împreună. Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, persoane diagnosticate cu sceroză multiplă, pacienți vindecați, rude și prieteni ai celor afectați de MS au fost prezenți la eveniment.

Cartea conține informații complete despre tratamentul pas cu pas și regimul de viață adoptat de dr. Vanessa Youness după primirea diagnosticului.

Tratamentul alternative a eliberat-o pe autoare de orice simptom al bolii, până când a ajuns să aibă un mod de viață sănătos și să fie mai energică ca oricând!

Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stângaciu și dr. Vanessa Youness au explicat pe înțelesul tuturor schema de tratament. Acesta include schimbarea regimului alimentar și de viață, practicarea mișcării/sportului, respectarea orelor de somn și au vorbit despre beneficiile terapiei cu venin de albine, pentru cei diagnostiați cu scleroză multiplă.

“Am lansat cartea în speranța că alte persoane care se confruntă cu această boală vor regăsi puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci el poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menită să salveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață sănătosă”, a declarat Dr Vanessa Youness. Astăzi, Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se numară și o clinică de medicină naturistă.

fara descriere

“La numai 22 de ani, când eram la început de drum cu rezidențiatul în chirurgie reconstructivă posttraumatică, am avut un incident inexplicabil, nefiind un simptom al scerozei multiple.

Era o seară liniștită, ca oricare altă seară, doar că în aceasta mi-am pierdut cunoștința și am căzut în casă, trezindu-mă doar dimineața, cu dureri, în urma impactului căzăturii.

După realizarea celor întâmplate, am decis urgent să fac o examinare RMN, să mă asigur că nu sunt urme ascunse, și mai grave, în urma acelei căzături și nimic mai mult. Era o simplă examinare de rutină fără a suspecta ceva mai mult și nicidecum ce avea să urmeze. (…)

Rezultatele acelei examinări RMN au fost interpretate de un doctor neurolog. Care, după o foarte scurtă anamneză și un control clinic, având rezultatele RMN –ului în față, a decis că diagnosticul meu este scleroză multiplă.

Îmi recomanda desigur și obligatoriu începerea de urgență a tratamentului cu interferon. Nu cred că ar putea fi descris sau cuprins în cuvinte momentul primirii unui astfel de diagnostic. Dar știu, și îmi amintesc cu multă claritate, refuzul meu interior de a accepta un asemenea diagnostic.

 

Așa că, am decis să mă văd cu un alt profesor neurolog. Am plecat din țară, în Italia, unde diagnosticul și tratamentul au fost aceleași cu cele primate și în România. (…) Am mers mai departe și la al treilea specialist neurolog, la Londra, care face parte din comisia de cercetare a medicamentației pentru sceroză multiplă. Și aici diagnosticul și protocolul de tratament au fost aceleași cu cele două anterioare.

Atunci a fost momentul în care am înțeles că trebuie să mă opresc și să iau în serios diagnosticul. Însă NU și tratamentul comercial propus și așa începe povestea vieții mele”, paragraf din cartea “Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFito Terapie”, de Dr. Vanessa Youness și Dr. Ștefan Stângaciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate