Traumatizant! O tânără de 28 de ani a fost obligată să nască la 16 săptămâni! Imagini cu un puternic impact emoţional

O tânără de 28 de ani a avut parte de un moment dramatic în viaţa ei, după ce a rămas gravidă cu ce de-al doilea copil. Justine a fost nevoită să nască prematur.

Autor: A.V.

Să ai un copil reprezintă o binecuvântare, iar Justine Zampogna ştie acest lucru, mai ales că îl are pe Chase, un băieţel de câţiva anişori care era foarte încântat că mama lui era gravidă şi ar fi adus pe lume o fetiţă. Practic, Justine a adus pe lume o fetiţă, dar care nu a trăit mai mult de câteva ore.

Justine şi soţul ei erau foarte nerăbdători să devină, din nou, părinţi, iar în momentul în care tânăra de 28 de ani a rămas gravidă, a fost o bucurie imensă în viaţa lor de familie. Copilul ar fi trebuit să se nască în 2016. Când era gravidă în 12 săptămâni, Justine a trebuit să meargă de urgenţă să facă o radiografie. Atunci, doctorii au descoperit că fetiţa din burtică a avut anencefalie, un defect de tub neural fatal, care în momentul în care bebeluşul reuşeşte să supravieţuiască până la termen şi se naşte, atunci va supravieţui doar câteva ore.

”Am mers la ecograf la 12 săptămâni şi mi-a zis să merg de urgenţă la doctor, alături de soţul meu. Am simţit că ceva nu este în regulă.

Am fost trimişi la doi medici foarte buni aici, în Perth, şi ni s-au oferit două opţiuni: ori nasc copilul la spital, ori îmi recomandă o clinică unde îmi provoacă dilataţie şi chiuretaj”, a mărturisit Justine, conform The Sun.

Tânăra de 28 de ani a avut tot timpul suportul soţului ei în actul decizional, dar şi în momentele foarte grele. Tânăra a ales să nască copilul la 16 săptămâni.

În august, Justine s-a prezentat la clinică, unde a născut o fetiţă căreia i-a pus chiar numele Gia. Ea şi soţul ei au petrecut şase ore alături de copilul prematur. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie în Timişoara! Un bărbat de 39 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc. Declaraţia cutremurătoare a unui martor

Funeralii faraonice pentru interlopul Cristofor Duduianu! Va fi înmormântat cu lăutari şi mese bogate

Unde mergea Anca Pop, artista care a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre! Cine o aştepta în miez de noapte

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies