Trei ani de la dispariția regretatei Denisa Manelista! Ce spune Adelina, sora vedetei, despre Denisa Răducu! EXCLUSIV

Acum trei ani, Denisa Manelista închidea, pentru totodeauna, ochii după o boală cumplită care a măcinat-o luni la rândul și în fața căreia nu a avut nicio șansă.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Adelina, sora Denisei Manelista, este, la trei ani de la moartea îndrăgitei artiste, de neconsolat, timpul trecut de la tragedie nereușind să vindece rănile sufletești pe care i le-a provocat decesul prematur al îndrăgitei artiste.

Citeste si: Gest extraordinar la 3 ani de la moartea Denisei Manelista! ”Costă totul peste 100.000 de euro!” FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Familia regretatei Denisa Manelista, decizie incredibilă după ce mormântul a ars ca o torță! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Imagini rare cu Denisa Manelista, la mare! Regretata artistă avea 25 de ani

”Nu am reușit să venim la parastasul de trei ani. Nu știm când vom ajunge în România, este destul de greu, sunt problemele acestea cu coronavirus, cu deplasările. Doar asta nu înseamnă că am uitat-o vreo clipă pe Denisa. În fiecare dimineață, în fiecare seară, mă gândesc la ea.

Era parte a sufletului meu și a rămas acolo, nu mă pot împăca nici acum cu gândul că ne-a fost răpită”, ne-a spus, plângând, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult decât atât, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Răducu, perioada aceasta a făcut-o să se gândească mai mult ca niciodată la frumoasa și regretata cântăreață. ”Când văd cât de multă durere există acum, cum boala asta, coronavirusul, face ravagii în toată lumea, în România, în Spania, mă gândesc mai mult ca niciodată la Denisa mea.

Denisa care suferea de fiecare dată când vedea pe cineva bolnav, ar fi suferit acum mai mult ca oricine, ea era de o sensibilitate ca nimeni altcineva. Durerea mea este, acum, mai mare ca niciodată și chiar dacă au trecut trei ani din momentul în care am văzut-o murind, nu îmi trece. O visez, mă văd cum ne jucam când eram fetițe, îmi amintesc cum râdea ea când făcea vreo năzdrăvănie, cum vorbeam cu ea, ca între fete...
Și îmi lipsește și mi-e greu fără ea. Mă trezesc din somn când o visez așa, zâmbind, dar apoi plâng că nu e lângă mine... Nici nu pot să spun de câte ori am sperat, de câte ori m-am gândit că îmi va suna telefonul și îi voi auzi, din nou vocea ei. Iar apoi îmi dau seama că nu se poate așa ceva”
, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Adelina, sora regretatei Denisa Manelista.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

În altă ordine de idei, recunoaște Adelina, chiar dacă nu a putut fi în România la pomana de trei ani a surorii sale, memoria Denisei a fost cinstită, așa cum se cuvine, în Spania. ”Am împărțit în memoria Denisei. Am făcut ce îi plăcea ei să mănânce și am împărțit unor apropiați de-ai noștri. Ziua de 23 iulie, ziua în care a murit ea, este cea mai neagră zi a anului pentru mine…”, ne-a mai spus Adelina, sora Denisei Manelista.

 

 

Adelina şi Denisa, năzdrăvănii pe bandă rulantă, în copilărie

“Chiar dacă eram mai mare, eu nu aveam nicio şansă în faţă ei. Ea era protejată oricum, era preferată părinţilor şi, de multe ori, ne mai şi băteam. Dar tot eu pierdeam, ea era mai dolofanică şi era foarte căpoasă. Tot ea mă bătea, iar apoi tot eu eram cea certată. Dar, chiar dacă pe atunci mă supărăm, îmi trecea imediat, că venea şi se prostea pe lângă mine, mă făcea să râd, îmi cânta şi îmi dispărea orice urmă de supărare. Ne iubeam mult, eu o adoram. De când a dispărut, mi-a luat jumătate din suflet cu ea”, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.

Mai mult chiar, Adelina recunoaşte că, de fiecare dată cand primeau câte ceva de făcut din partea părinţilor, fie că era vorba de curăţenie în curte, fie că era vorba de treaba în grădina, o proteja cât mai mult pe Denisa. “O luam cu mine, dar munceam mai mult eu. Ştiam că ea e mai mică şi nu poate face ce făceam eu, de aceea. Dar mă ajută şi ea cum putea…”, mai povesteşte Adelina.

 

Denisa Manelista, uitată de artiști

În altă ordine de idei, ne-a dezvăluit cumnatul Denisei Manelista, în decembrie anul trecut a avut o surpriză cât se poate de neplăcută cu privire la cei care susțineau, sus și tare, că o iubesc pe regretata artistă. ”Îmi amintesc că, pe când era Denisa bolnavă și noi eram disperați, apăreau la televizor tot felul de cântărețe, o vizitau la spital și apoi povesteau totul când vedeau un microfon... Acum, ce să vezi? Niciuna nu a dat un mesaj, un telefon, un share, ceva, care să amintească că Denisa Manelista, Denisa Răducu cum o chema de fapt pe ea, a murit... Și că pe 13 decembrie ar fi împlinit 30 de ani. Pe vremea aceea, când Denisa abia se mai putea ține pe picioare, ziceau că sunt purtătoarele ei de cuvânt, acum... liniște totală. Nu vreau să spun mai multe, dar... se știu ele, că sunt cunoscute, mi-au demonstrat că au profitat doar de ce i s-a întâmplat Denisei”, ne-a spus, cu obidă, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

 

Denisa Manelista, imagini nedifuzate în melodiile lui Ticy

Cu puțin timp în urmă, în memoria Denisei Manelista, Ticy a decis să folosească înregistrări vechi, din studio, cu regretata artistă și să scoată noi melodii pe piață. Folosind imagini din arhiva lui, nedifuzate vreodată, dar și înregistrări din studioul în care au colaborat atât amar de vreme, Ticy a scos pe piață două melodii cu Denisa Manelista, iar succesul pe care l-a avut a fost unul uriaș în rândul celor care îi duc dorul regretatei artiste.

”Mă uit la Ticy și văd cât respect are pentru Denisa! Îmbrăcat în negru, ca semn de doliu! Mă doare să îl vad singur, iar Denisa să nu participe alături de el cum făcea candva! Dumnezeu să te ierte, suflet frumos”, este unul dintre comentariile făcute la piesa lansată în urmă cu câteva săptămâni de Ticy, ”Ia-mă de mână, iubirea mea!”, videoclip filmat în memoria regretatei Denisa Manelista.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie care a îndurerat lumea shobiz-ului, Denisa Manelista fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ei au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu! Este vorba despre un cuplu celebru

Diana Șoșoacă, reacție dură după ce Luis Lazarus s-ar fi infectat cu Covid-19: „Noaptea minții!”

Gestul șocant făcut de Dani Oțil la nunta sa. Invitații au crezut că nu văd bine

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cine o urmărește pe Bianca Drăgușanu. Prietenii blondei spun că vedeta nu mai iese în oraș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies