Trei copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au vandalizat o școală! În doar câteva ore, au făcut totul praf: „Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv”

Adi, Nico și Edi, trei copii din Clejani, au distrus o școală. Copiilor li s-a părut distractiv și au spus că a fost ca într-un joc pe calculator.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Trei copii de 8, 9 și 10 ani au reușit, în doar trei ore, să devasteze o școală. În după-amiaza zilei de 11 septembrie, Adi, Nico și Edi au vandalizat o școală din comuna Clejani.

Elevii au distrus cinci clase, trei pentru învăţământul primar şi două de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar, centrala termică și coridorul. Au rupt cărțile, caietele și mobilierul, au aruncat și împrăștiat obiecte peste tot și au împrăștiat praf de la extinctoare. După ce au obosit, au mers la grupul sanitar, unde doi dintre ei au început să-i facă duș. Ei fost descoperiție de femeia de serviciu. Celălalt copil a fost găsit de polițiști urcat pe clădirea sălii de sport.

„În jurul orei 13, după ce s-au încheiat cursurile, şcoala a fost încuiată şi personalul a plecat acasă.
În jurul orei 17, a venit femeia de serviciu pentru a face curăţenie în şcolă. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Cu toţii suntem şocaţi de cele întâmplate, nu putem să înţelegem cum nişte copii au putut să facă acest lucru”, a declarat Florin Nidelea, primarul comunei Clejani, pentru giurgiupesurse.ro.

Citeste si: Doliu în lumea sportului! Valentin Negrea, un cunoscut arbitru de baschet, a murit astăzi într-un accident rutier!

Ce a declarat unul dintre elevi

„Am observat că un geam este deschis şi am zis să intrăm pentru a vedea ce este înăuntru. Ne-am plimbat prin şcoală, când o jucărie a început să cânte. Este aia care anunţă că este ora trei. Am luat-o şi am aruncat-o în cutia cu jucării, nu a încetat zgomotul. Am dat în ea cu un băţ, care a sărit şi l-a lovit pe ăsta mic. Atunci ne-am enervat şi am început să distrugem totul. Am văzut şi într-un joc ceva asemănător, a fost distractiv până am început să obosim”, a declarat unul dintre micuții protagoniști.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate