Pregatesti o petrecere pentru Revelion sau vei petrece noaptea dintre ani in familie? Atunci cu siguranta, te pregatesti intens pentru primirea musafirilor. Iata trei retete ce nu trebuie sa-ti lipseasca de pe masa de Revelion.
Somon la cuptor, cu legume si sos de vin
Ingrediente
500g file de somon
400g cartofi, taiati in sferturi
2 bucati fenel, taiati cuburi mari
2 lamai feliate
20 rosii cherry, taiate in jumatati
100g masline
negre, fara samburi, taiate in jumatati
1 ou, batut spuma
ulei de masline
sare
piper
2 pahare de vin alb
Cum se prepara
Preincalzeste cuptorul la 180oC.
Pune cartofii la fiert in apa cu sare. Lasa-i sa clocoteasca timp de 6 minute.
Intre timp, intr-un catron adauga pestele, rosiile, fenelul, lamaia si maslinele.
Stropeste-le cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. La final adauga cartofii fierti si amesteca...