Trei suspecți, arestați în cazul morții lui Tudor Simionov! Românul a fost ucis la Londra în noaptea de Revelion

Poliția din Marea Britanie a arestat trei suspecți pentru uciderea sportivului român Tudor Simionov. Simionov a fost ucis de Revelion, în fața unui club de noapte din Londra.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Suspecții au vârste cuprinse între 20 și 30 de ani și au fost arestați luni și marți. Primul bărbat arestat s-a prezentat la o secție de poliție din centrul Londrei. A doua arestare a avut loc marți dimineață, la ora 06:00, în nord-vestul capitalei Marii Britanii.

Ultimul suspect a fost arestat în vestul Londrei, potrivit Agerpres. În acest moment, poliția mai caută alți doi suspecți și au făcut un apel public pentru strângerea de informații. Tudor Simionov era angajat ca agent de pază la un club din Londra în noaptea în care a murit. El a fost înjunghiat de revelion de un bărbat care făcea parte dintr-un grup care a încercat să intre în club. În timpul atacului, alți doi agenți de pază și o femeie, toți angajați ai clubului, au fost înjunghiați, ei scăpând cu viață. 

“Era foarte talentat și foarte dotat psihic, fizic, avea toate calitățile, viteză și îndemânare. Singura lui problemă era timpul. Avea 2, 3 servicii, făcea canotaj, kickboxing. Era un om deosebit, sufletul grupei, un fenomen și o forță peste nivelul normal și era un om foarte blând, foarte la locul lui”, declara antrenorul sportivului, șocat de moartea lui Tudor Simionov.

Tudor Simionov a ajuns la Londra în urmă cu câteva luni, atunci când s-a angajat ca bodyguard la clubul în care avea să-și găsească sfârșitul. Destinul nu i-a fost niciodată prielnic și i-a jucat feste până în ultima clipă. În noaptea atacului acesta nu ar fi trebuit să fie de serviciu. Românul făcuse schimb de tură cu un coleg, ca să facă rost de bani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate