Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, tratament șocant pentru răceală! Nu s-a mai văzut așa ceva / VIDEO

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, pare decis să își trăiască viața la maximum, motiv pentru care și atunci când este bolnav face gesturi extreme.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, de curând, Tristan Tate a rămas fără glas, probabil din cauza unei faringite. Și, spre amuzamentul gratelui său, care a filmat toată scena, a decis să își administreze un tratament șoc.

Citeste si: Cum s-a umplut de bani Alex Bodi! Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost patron de discotecă la Madrid! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Criză pe Litoral? Au dispărut petrecerile cu șampanie de zeci de mii de euro / Video

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Dragușanu, riscă pușcăria! S-a dat de gol, iar Poliția are DOVADA

Astfel, cu mai multe plicuri pline cu tot felul de medicamente, ba pentru răceală, ba pentru afecțiuni legate de voce, Tristan Tate a umplut, pe jumătate, un pahar mărice. A mai spus câteva pastile în el, așa, ca să fie sigur că va avea efect, iar apoi s-a văzut pus în fața unui mic ”impetiment”... Cum să le înghită pe toate? Și, normal, cum par esă urască apa, s-a ajutat puțin cu niște alte lichide...

Mai exact, vreo 100 de ml de lichior de plante și cam tot atât whiskey scoțian de 18 ani. Pedant din  cale afară, spre amuzamentul amicilor săi, a luat o linguriță, a amestecat ”bomba” din pahar și, fără să stea pe gânduri, l-a pus la gură și a înghițit tot, fără să răsufle. Iar după felul în care a ”trosnit” medicamentele combinate cu alcvool suficient pentru ca măcar o zi să nu se mai poată apropia de mașină, are ceva... experiență.

fara descriere

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a băut la volan

De curând, Tristan Tate, aflat la volan, a simțit nevoia să facă ceva, plictisit probabil de șofat. Așa că, fără să se gândească nicio secundă la consecințe, l-a rugat pe fratele lui, Andrew ”Cobra” Tate să țină puțin volanul. El avea treabă… Trebuia să își toarne un pahar de whiskey pentru a-și bucura puțin papilele gustative. Și, cu paharul în mână, cu piciorul pe accelerație, după ce a completat whiskey-ul cu puțin suc, tristan tate a continuat să conducă pe străzile din bulgaria, sorbind, din când în când, din licoarea bahică, încălcând, în acest fel, la modul cel mai grav cu putință, o lege existentă în toate țările din lume: alcoolul este interzis la volan. Și, culmea, în disprețul față de lege, Tristan Tate risca, dacă ar fi fost prins de Poliție, chiar și închisoarea.

Tristan Tate s-a despărțit de Bianca Dragușanu din cauza vieții pe care o ducea

Tristan Tate s-a despărțit de Bianca Dragușanu din cauza vieții pe care o ducea, blondina acuzându-l în repetate rânduri că este preocupat doar de distracție, nu și de ideea de a-și forma o familie. După desprățirea de Bianca însă, milionarul s-a întors la mai vechea lui iubită, o blondină sexy, Cristina. ”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Pazurati, iubita lui Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate