Vedete

Tristan Tate nu o poate uita pe Bianca Dragusanu? Ce dezvaluiri a facut milionarul

Tristan Tate pare sa nu se fi refacut pe deplin dupa ce a avut o relatie cu Bianca Dragusanu si, momentan, o recunoaste chiar el, incearca sa treaca peste despartire.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, de plictiseala, Tristan Tate a dorit sa intre in legatura cu amicii sai virtuali, asa ca a ales sa le raspunda, sincer, intrebarilor pe care acestia i le-au pus.

Evident, printre intrebarile care i-au fost puse fostului iubit al Biancai Dragusanu s-a strecurat si una cu privire la prezentul si viitorul lui amoros. Iar cand a venit vorba de o noua iubita, Tristan Tate a fost de-a dreptul categoric in raspuns. “Nu caut sa imi fac nicio iubita. Acum nu ma intalnesc cu nimeni si nici nu vreau”, a fost raspunsul pe care l-a dat fostul iubit al Biancai Dragusanu.
E adevarat, s-ar putea ca, de aceasta data, sa fie doar o stratagema pentru a se concentra pentru o intalnire deosebit de importanta, cea pe care o va avea cu cea mai importata femeie din viata lui. Mai exact, el a anuntat ca, in curad, mama lui si a fratelui sau va veni sa il viziteze aici si, posibil, ca orice baiat, prefera sa o scuteasca pe cea care i-a dat viata de momente tensionate, aducand-o in fata vreunei domnisoare care se indragosteste de portofelul lui.


Tristan s-a despartit cu mare scandal de Bianca Dragusanu

Dupa o relatie fierbinte si de sezon cu Tristan Tate, frumoasa Bianca Dragusanu s-a despartit de englez, insa nu pe cale amiabila, ci dupa o discutie aprinsa. Totul s-ar fi produs intr-un restaurant de lux din Capitala, blondina fiind cea care a initiat discutia. Martorii sustin ca Bianca i-ar fi spus lui Tristan ca nu isi mai doreste o legatura amoroasa cu el din cauza vietii de noapte pe care acesta o traieste in permanenta! "Da, la un restaurant ne-am despartit, asa e. Inainte sa luam aceasta hotarare, am mai vorbit pe aceasta tema! Pentru mine era premeditata asta cu despartirea, la modul... nu a fost prima oara. Am avut discutii. Tot i-am zis ca nu ma regasesc, nu ma recunosc, nu ma face fericita, nu imi mai place. De atunci ne-am promis ca o sa fim civilizati si nu o sa mai vorbim unul de altul", a declarat vedeta in presa.

Galerie foto