Vedete

Tristan Tate, primele declaratii despre incidentul din trafic in care a fost implicata Bianca! Regreta ca i-a a sarit in ajutor: "Acum as fi ignorat apelul de la ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tristan Tate, primele declaratii despre incidentul din trafic in care a fost implicata Bianca! Regreta ca i-a a sarit in ajutor: "Acum as fi ignorat apelul de la ea"icon photo
 
Bianca Dragusanu a fost victima unei altercatii in trafic si a fost la un pas sa fie luata la bataie de un sofer nervos. Blondina l-a sunat de urgenta pe Tristan si acesta a venit impreuna cu fratele sau pentru a rezolva conflictul. 
 
Tristan Tate regrata acum ca i-a aparat onoarea si demnitatea femeii cu care a avut o relatie de cateva luni. (Vezi aici scandalul din trafic: Bianca Dragusanu, atacata violent in trafic! Un sofer furios i-a vandalizat masina! Vedeta a izbucnit in lacrimi)
 
"Da, este adevarat despre incidentul din trafic. Am fost sunat si am fugit acolo. Dupa asta mi-a spus ca a fost ca si cum l-a sunat pe Batman. 
 
 
Dar daca m-as putea intoarce in timp as fi ignorat apelul de la ea. I-am aparat onoarea si demnitatea. Totusi, in ultimele saptamani am aflat ca nu are niciunul din cele doua lucruri", a spus Tristan Tate pentru spynews.ro.
 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune