Vedete

Tristan Tate, primele declaratii despre incidentul din trafic in care a fost implicata Bianca! Regreta ca i-a a sarit in ajutor: "Acum as fi ignorat apelul de la ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tristan Tate, primele declaratii despre incidentul din trafic in care a fost implicata Bianca! Regreta ca i-a a sarit in ajutor: "Acum as fi ignorat apelul de la ea"icon photo
 
Bianca Dragusanu a fost victima unei altercatii in trafic si a fost la un pas sa fie luata la bataie de un sofer nervos. Blondina l-a sunat de urgenta pe Tristan si acesta a venit impreuna cu fratele sau pentru a rezolva conflictul. 
 
Tristan Tate regrata acum ca i-a aparat onoarea si demnitatea femeii cu care a avut o relatie de cateva luni. (Vezi aici scandalul din trafic: Bianca Dragusanu, atacata violent in trafic! Un sofer furios i-a vandalizat masina! Vedeta a izbucnit in lacrimi)
 
"Da, este adevarat despre incidentul din trafic. Am fost sunat si am fugit acolo. Dupa asta mi-a spus ca a fost ca si cum l-a sunat pe Batman. 
 
 
Dar daca m-as putea intoarce in timp as fi ignorat apelul de la ea. I-am aparat onoarea si demnitatea. Totusi, in ultimele saptamani am aflat ca nu are niciunul din cele doua lucruri", a spus Tristan Tate pentru spynews.ro.
 
 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune