Vedete

Trupa Azur, amenintata cu exterminarea! Nelu Vlad face dezvaluiri socante

Nelu Vlad, liderul trupei Azur de mai bine de 30 de ani, a facut dezvaluiri socante. Cantaretul a marturisit ca, in perioada lui Ceausescu, trupa a fost amenintata cu exterminarea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Trupa Azur, amenintata cu exterminarea! Nelu Vlad face dezvaluiri socanteicon photo

"Oamenii din Brăila erau invidioşi că aveam atât de multă notorietate. Au apărut articole prin ziare că noi poluăm şi că trebuie să fim exterminaţi. S-a făcut un memoriu la ministru şi am fost suspedaţi pe viaţă. Ne-au luat şi atestate, ne-au dat afară şi de la ansamblu şi ne-au trimis pe un şantier. Ne-au trimis să muncim acolo. Simpatia oamenilor s-a arătat, şefii de şantier ne ascundeau. Ne-a ajutat cineva, am ajuns la ministru, i-am spus că este dezinformat şi ne-a chemat şi ne-a dat atestatele", a povestit Nelu Vlad la TV.

Artistul a marturisit ca, in perioada regimului Ceausescu, a fost haituit constant, fiind acuzat ca el si ceilalti membri Azur aveau galeti cu aur. Nelu Vlad a dezvaluit, totodata, ca Revolutia din decembrie '89 l-a prins cu 1 milion de lei "la saltea", insa a pierdut banii fiindca nu s-a priceput sa ii investeasca.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune