Vedete

Trupa Azur, amenintata cu exterminarea! Nelu Vlad face dezvaluiri socante

Nelu Vlad, liderul trupei Azur de mai bine de 30 de ani, a facut dezvaluiri socante. Cantaretul a marturisit ca, in perioada lui Ceausescu, trupa a fost amenintata cu exterminarea.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Oamenii din Brăila erau invidioşi că aveam atât de multă notorietate. Au apărut articole prin ziare că noi poluăm şi că trebuie să fim exterminaţi. S-a făcut un memoriu la ministru şi am fost suspedaţi pe viaţă. Ne-au luat şi atestate, ne-au dat afară şi de la ansamblu şi ne-au trimis pe un şantier. Ne-au trimis să muncim acolo. Simpatia oamenilor s-a arătat, şefii de şantier ne ascundeau. Ne-a ajutat cineva, am ajuns la ministru, i-am spus că este dezinformat şi ne-a chemat şi ne-a dat atestatele", a povestit Nelu Vlad la TV.

Artistul a marturisit ca, in perioada regimului Ceausescu, a fost haituit constant, fiind acuzat ca el si ceilalti membri Azur aveau galeti cu aur. Nelu Vlad a dezvaluit, totodata, ca Revolutia din decembrie '89 l-a prins cu 1 milion de lei "la saltea", insa a pierdut banii fiindca nu s-a priceput sa ii investeasca.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate