Trupul lui Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum, înapoi acasă…

De mulți cunoscut drept „cea mai bună aripă a rugby-ului românesc”, iubit ca fiu, admirat ca soț iubitor, dar și binecuvântat ca tată, Marcel Toader rămâne și astăzi în amintirea apropiaților ca prieten și profund respectat drept partener de afaceri.

Distribuie pe:


In articol:

Împreună cu durerea și suferința celor dragi, trupul neînsuflețit al celebrului om de afaceri este înmormântat astăzi, chiar în cimitirul din comuna copilăriei sale, alături de tatăl său, în comuna Cumpăna din județul Constanța.

Se împlinesc așadar cele 3 zile de la momentul cumplit al morții lui Marcel Toader, zi care amintește tuturor celor ce i-au fost aproape, să-l ierte în greșeli și să-l păstreze, cu drag, viu în memorie, drept un om bun și de-aproape iubitor. Alături de familia îndoliată este echipa Baidoc Servicii Funerare a căror consiliere a permis facilitarea procedeelor complicate și... inoportune, mai ales în această perioadă cumplită. Facilitățile de care familia a beneficiat sunt:

  • Transportul în condiții optime a trupului de la Institutul Național de Medicină Legală la capela cimitirului Bellu, iar apoi la capela cimitirului Central din Constanța
  • Consultare INML
  • Furnizarea unui sicriu adecvat și decent pentru dorințele familiei
  • Ajutor și suport pentru eliberarea certificatului de deces din localitatea Periș, Jud. Ilfov
  • Ajutor pentru dobândirea adeverinței de înhumare
  • Manipularea atentă și cu grijă a tuturor celor necesare, cât și asigurarea demersului optim a întregului proces de înmormântare.

Cine este Marcel Toader?

 

Dincolo de notorietatea obținută prin aparițiile în media, Marcel Toader se regăsește în mintea românilor drept un influent om de afaceri, iar uneori, pentru fanii rugby-ului românesc, drept un jucător de excepție și un învingător al echipei naționale.

 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

 

Remarcat încă de tânăr prin tenacitate și gândire strategică, a reușit cu succes să-și croiască drumul în viață, la început prin eseu, iar apoi printr-o înfloritoare gândire de investitor și negociator care i-au adus remarci pozitive, mai ales pe scena mondenă, ca persoană publică. 

 

 

Dincolo de omul afacerist, de sportivul performant, Marcel Toader este un om, un tată, un prieten, un naș, un om obișnuit ce a avut ocazia să se bucure de diferite plăceri ale vieții, de bucurii, izbânde și succese, cât și să guste din eșecuri, să iubească și să fie iubit, precum oricare dintre noi.

 

 

Înainte de lacrimile celor ce-l regretă, acest om va fi purtat mâine către locul de veci, în comuna copilăriei unde se află și tatăl său, loc în care a ajuns prea devreme. Adevărul este că nu este o tragedie atunci când un om moare, adevărata tragedie are loc atunci când viața se termină înainte de a fi trăită, iar Marcel, cu siguranță nu a apucat încă să se bucure de ea, la ai săi 56 de ani.

 

 

Chiar și astăzi, toate amintirile nu au un final, ci ajung și la noi, cunoștințe, telespectatori, simpatizanți, amici sau chiar prieteni, amintiri care ne învață să prețuim ce avem, cine suntem și cel mai important, să înțelegem că viața, în sine, nu are nicio valoare dacă nu s-ar termina, de aceea, astăzi, comemorăm tristețea plecării unei persoane care... a iubit... viața.  

Galerie foto 
Citește și:

Accident în Covasna! Trei persoane s-au stins din viață, iar alte două sunt în stare gravă

VIDEO | Un român a murit la volan, într-un accident cauzat de lipsa de atenție a unui italian

Un tânăr din București a furat 11 tablete destinate copiilor din sediul unei primării! Bărbatul a amanetat dispozitivele furate

12 români au fost implicați într-un accident teribil pe șoselele din Franța: șoferul a adormit la volan, iar acum o fetiță de 10 ani riscă să-și piardă o mână

O bătrânică din Vaslui a fost omorâtă, tranșată și aruncată într-un WC de o rudă care are probleme psihice!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies