Tu îl știi pe Abi Talent? Povestea spectaculoasă a tânărului care la 18 ani a devenit un fenomen: ”Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Abi Talent a devenit fenomen pe net în doar o jumătate de an! Tânărul a făcut mărturisiri incredibile despre viața lui și modul în care a ajuns faimos în țară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Abi Talent a devenit un fenomen național în rândul tinerilor. Băiatul în vârstă de 18 ani susține că are foarte multe concerte, lumea chemându-l des la evenimente și baluri.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele.

Citeste si: Cum arăta Betty Stroe la 4 ani, la prima apariție pe scenă! Cântăreața a lansat ieri o nouă piesă hot VIDEO

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.”

Citeste si: Faimosul Pulhac, dezvăluiri fără perdea: "Ştiu fotbalişti în activitate care fac videochat" - Ce a făcut el când l-a prins in club Borcea

fara descriere

Abi Talent a vorbit despre familie

„Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit „Abi talent” într-un interviu la un post de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate