Tudorel Filimon, ”Nea Popa” din ”La Bloc”, veste cruntă la tribunal! Actorul a pierdut definitiv un proces cu miză financiară

Cunoscutul actor Tudorel Filimon s-a confruntat în ultimii ani cu o mulțime de necazuri pe partea financiară.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul actor Tudorel Filimon (68 de ani) s-a confruntat în ultimii ani cu o mulțime de necazuri pe partea financiară. ”Nea Popa” din ”La Bloc” a pierdut mai întâi o vilă în cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe.

Citeste si: Lovitură dură pentru iubitul Elenei Udrea! Peste câteva zile, Adrian Alexandrov va ajunge în fața judecătorilor!

Citeste si: Fiii lui Ion Dolănescu au intrat în politică după ce au împărțit averea uriașă a tatălui lor! Ionuț Dolănescu s-a înscris recent în PSD,  iar Dragoș este deputat în Costa Rica!

Până zilele trecute, Tudorel și Drăguța Filimon, soția lui, încercau să întoarcă o executare silită care data din 2015, dar ultimul termen al procesului, reluat după pandemie, s-a dovedit dramatic pentru soții Filimon, care au aflat de la judecători că au pierdut definitiv orice șansă de a mai recupera câte ceva din minusul înregistrat până acum. 

fara descriere

La un moment dat, Tudorel Filimon a povestit supărat cum a ajuns să piardă o casă și două terenuri în Ilfov, practic munca lui de-o viață, pentru un împrumut de 30000 de euro. Asta pentru că societatea de la care împrumutase banii a vândut creanța. ”Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (...) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a mărturisit Tudorel Filimon.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate