Corinna și Michael Schumacher

Corinna și Michael Schumacher

Sport

Tulburător! Soția lui Michael Schumacher trăiește ca o prizonieră de 10 ani? Un apropiatul al familiei a spus tot: „A fost cea mai oribilă situație pentru Corinna”

Corinna, soția lui Michael Schumacher, trăiește ca o prizonieră de 10 ani, de când celebrul pilot a suferit un teribil accident la schi

Viața familiei Schumacher s-a transformat într-un coșmar din anul 2013, atunci când septuplul campion mondial din Formula 1, Michael Schumacher,  a suferit un accident grav, la schi, care i-a provocat un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală.

Soția lui Michael Schumacher trăiește ca o prizonieră de 10 ani, de când marele campion a fost externat și transferat la reședința familiei din Geneva.

Michael  Schumacher a fost ținut în comă pentru un an, apoi a fost  externat și transferat la reședința familiei din Geneva, Elveția.

De atunci, nimeni nu a știut cu exactitate ce se întâmplă cu adevărat cu marele campion al pistelor. Soția lui Michael, Corinna, s-a străduit să mențină privată starea medicală a acestuia și să evite orice ar putea să îi facă rău omului pe care îl iubește.

Corinna s-a sacrificat și ea odată cu accidentul soțului ei, nu a mai existat nimic pentru ea, o viață dincolo de zidurile casei. Lucru confirmat recent de Eddie Jordan (74 de ani), ex-proprietar al fostei echipe de Formula 1 care-i poartă numele, echipă la care Michael Schumacher (54) a debutat în F1, care, într-un interviu, spunea că nevasta lui Schumi „ trăiește ca o prizonieră”.

Michael Schumacher

Michael Schumacher

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Secretul lui Michael Schumacher a ieșit la suprafață. S-a aflat ce face fostul pilot de Formula 1 de două ori pe lună: „Uneori succesul și banii te schimbă”

Eddie Jordan:„ Nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră”

În cei aproape 10 ani scurși de la accidentul lui Schumacher, soția Corinna Schumacher a trăit „ca o prizonieră”, declara, cu durere în glas, Eddie Jordan, fost proprietar al echipei Jordan.

„A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul”, a declarat Jordan pentru tabloidul britanic The Sun.

Michael Schumacher și soția sa, Corrina

Michael Schumacher și soția sa, Corrina

[Sursa foto: Profimedia]

Soția lui Michael Schumacher, declarații despre accidentul suferit de pilotul de curse: "A fost doar ghinion..."

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Eddie Jordan susține că soția lui Michael Schumacher nu l-a lăsat să-l vizitez pe marele campion. ”«Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimidate”

Jordan a mai povestit și faptul că a încercat să-l viziteze pe Michael Schumacher la scurt timp după accidentul acestuia, dar familia i-a refuzat, politicos, solicitarea.

„Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă.

Jean Todt a primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles. Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus «Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael»”, a spus  Eddie Jordan în The Sun, care a mai specificat și fatul că soția campionului mondial de Formula 1 a stabilit reguli clare în această perioadă, totul pentru ca starea

lui Schumacher să nu aibă de suferit.

Echipa Jordan a concurat în Formula 1 între 1991 și 2005 și a avut în curte piloți precum Michael și Ralf Schumacher, Rubens Barrichello, Damon Hill, Jean Alesi și Jarno Trulli.