Tuncay Ozturk a dat cărțile pe față și a vorbit despre femei: ”Cel mai mult admir la o femeie...” | DEZVĂLUIRI

Fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a acordat un interviu în care a vorbit și despre femeile din România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a acordat un interviu în care a vorbit și despre femeile din România. Într-un material realizat de publicația ”Jurnalul de Estetică”, fizioterapeutul turc a abordat tema frumuseții româncelor, dar și raportului dintre parteneri. ”Frumusețea româncelor este o certitudine! Ceea ce m-a surprins cu adevărat în România este rolul femeii în societate. Femeile sunt cu adevărat puternice în afaceri. Pot spune că după cinci ani în România femeile sunt mult mai puternice decât bărbații”, a mărturisit Tuncay pentru sursa citată.

Citeste si: Iubitul Andreei Marin a “sărăcit” de când e cu vedeta! Consulul Adrian Brîncoveanu are mai puţini bani în conturi!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Andreea Marin a încasat bani de la oligarhul Vladimir Plahotniuc? Zâna, colaboratoare apropiată a fundației patronate de politicianul moldovean

Apoi, fostul soț al ”Zânei” a completat:”Atributele feminității? Respectul, inteligența, educația și sinceritatea. Cel mai mult admir la o femeie respectul de sine. Acord o mare importanță inteligenței, educației și calității conversației pe care o am cu ea. Frumusețea nu este niciodată de ajuns ca să construiești o relație puternică”, a declarat Ozturk pentru ”Jurnalul de Estetică”. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate