Turcu de la Puterea dragostei îi răspunde Daianei! ”Ai fost la hotel cu doi băieți...”

Turcu de la Puterea Dragostei îi răspunde Daianei, după ce aceasta a făcut dezvăluiri despre el și Roxana Buzoiu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Roxana și Turcu au fost eliminați de la Puterea dragostei, însă Daiana a făcut recent dezvăluiri despre relația lor. Roxana Buzoiu și iubitul ei ar fi fost filmați în timp ce întrețineau relatii intime prin telefon spune Daiana de la Puterea Dragostei, care susține că a și văzut imaginile respective.

Citeste si: Declarații în premieră! Bogdan Mocanu spune adevărul! ”Totul a fost programat”! Fostul concurent, victima unei înscenări în scandalul amoros cu Bia de la Puterea dragostei?!

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei, filmați în timp ce întrețineau relații intime 

Concurenta de la Puterea dragostei nu a dat prea multe detalii despre respectivele filmări, însă a mărturisit că Turcu o suna pe Roxana și îi cerea să meargă singură la baie. ”Există înregistrări cu Roxana și Turcu. Întretineau relatii intime la telefon. Ba chiar de multe ori Turcu ii cerea Roxanei sa se duca la baie si sa faca fel si fel de lucruri la telefon", susține Daiana.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

La scurt timp, deranjat de afirmațiile Daianei, Turcu a venit și el cu dezvăluiri despre concurenta de la Putere Dragostei, care acum formează un cuplu cu Gabriel.

Citeste si: Dezvăluirile halucinante făcute de o concurentă Puterea dragostei: "Nu e bun de nimic la pat..."

Turcu povestește că el inițial a susținut-o pe Daiana, care a fost iubita lui Fernando, unul dintre prietenii lui. De altfel, Fernando a fost și el la Puterea Dragostei, dar a fost eliminat de ceilalți concurenți la scurt timp după ce a ajuns în emisiune.

Turcu face dezvăluiri despre Daiana de la Puterea Dragostei

Acum, Turcu susține că Daiana și-a închiriat cameră la hotel, așa cum a făcut și el cu Roxana.

Citeste si: Cine este noul concurent de la Puterea dragostei? Tânărul este un bărbat celebru, în toată lumea

”Când ne-am dus toți la hotel, într-o săptămână de două ori, tu ai fost cu doi băieți diferiți. O dată ai fost cu cine știu eu și ți-am dat eu banii pentru hotel, te-am împrumutat, iar a doua oară ai venit la noi în cameră și te-ai plâns de prestația iubitului tău, sau ce îți este el. Ai spus că nu a fost bun, că mai bun este tot fostul. După ce l-ai făcut de râs cu noi, te-ai dus tot cu el în cameră. E problema ta, Daiana, cu cine vorbești, dar lasă-ne pe noi în pace! Tu te-ai pus într-o lumină proastă. Eu cu Roxana eram într-o relație, eram asumați. Așa e într-o relație, te mai cerți”, a povestit Turcu de la Puterea Dragostei într-un vlog pe pagina lui de Youtube.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Despărțire șoc la Puterea Dragostei! Au făcut tristul anunț: „Durerea de a fi respins...”

Cu câți bărbați s-a iubit Ella de la Puterea dragostei? Numărul e incredibil

Rețetă: Vinete umplute cu carne tocată și cașcaval, la cuptor

Bianca de la Puterea Dragostei a fost arestată în Turcia. Livian a oferit toate detaliile: „Cătușele la spate și reținută! M-am speriat”

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi din cauza lui Jador: „Îmi doresc ca toți să iubească cum l-am iubit eu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies