Turiștii au luat cu asalt pensiunile din Viscri și localitățile din apropiere, în timpul vizitei Regelui Charles al III-lea în România. Ce sume fabuloase au plătit pentru cazarea în Transilvania | EXCLUSIV

Vedete

Turiștii au luat cu asalt pensiunile din Viscri și localitățile din apropiere, în timpul vizitei Regelui Charles al III-lea în România. Ce sume fabuloase au plătit pentru cazarea în Transilvania | EXCLUSIV

Vizita Regelui Charles al III-lea în România a stârnit un val de reacții în rândul cetățenilor. Cei mai mulți dintre fani, dar și dintre curioși au luat cu asalt pensiunile de la Viscri!

Vizita Regelui Charles în România implică și un drum la Viscri, satul din Transilvania unde monarhul deține o proprietate. Regele s-a îndrăgostit pur și simplu de acest loc și vine ori de câte ori are ocazia.

Daca recent am prezentat ce impact are vizita monarhului asupra țării noastre, în special din punct de vedere social și politic, acum vorbim despre impactul turistic pe care acest eveniment l-a avut în Transilvania. Curioșii și fani au luat cu asalt pensiunile din Viscri, dar și din localitățile învecinate, chiar în weekendul în care monarhul vizitează România.

Minivacanța de 1 Iunie și Rusalii a fost chiar momentul ideal ca oamenii să plece în excursii, iar odată cu vestea că Regele Charles va ajunge în România, interesul pentru renumitul sat de poveste din Transilvania a crescut.

viscri

Viscri

[Sursa foto: PixaBay]

Pensiunile din Viscri și localitățile învecinate, ful în timpul vizitei Regelui Charles al III-lea

Minivacanța de 1 Iunie și Rusalii le-a dat românilor posibilitatea să călătorească și să se bucure de câteva zile libere, iar Viscri se numără cu siguranță printre destinațiile alese.

Sigur că vizita Regelui Charles al III-lea a fost un motiv în plus ca românii să se îndrepte spre Viscri, iar locurile de cazare s-au epuizat ca pâinea caldă.

Citește și: „Meghan Markle și Prințul Harry vor divorța” Anunțul neașteptat făcut de cel care a prezis decesul Reginei Elisabeta! Ce s-ar întâmpla între cei doi în curând

Mai mult decât atât, din informațiile obținute de jurnaliștii WOWbiz.ro, s-au epuizat chiar și locurile de cazare din pensiunile aflate în localitățile învecinate.

Mulți dintre turiști sunt dornici să îl vadă pe monarh, însă nu se știe și cine va avea această ocazie.

Regele Charles al III-lea vizitează România prima dată după încoronare, iar primul punct pe lista sa a fost întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni. După discuțiile cu șefului statului, călătoria monarhului în țara noastră are caracter privat, însă la final este cunoscut că va ajunge în Transilvania.

Viscri este una dintre cele mai căutate destinații turistice din Transilvania.

Satul fortificat atrage anual mii se turiști, iar prețurile sunt pentru buzunarul oricui. În medie, tarifele de cazare pornesc de la 250 de lei pentru o noapte și sigur că pot ajunge și la 600 de lei pe noapte, în funcție de locația aleasă.

regele charles

Regele Charles al III-lea și Regina Camila

[Sursa foto: Profimedia]

Vizita Regelui Charles al III-lea, extrem de importantă pentru România

Vizita Regelui Charles al III-lea este extrem de importantă pentru țara noastră. Monarhul vizitează acum România pentru prima dată după încoronare, iar contextul în care vine este unul cu totul și cu totul special.

Citește și: Cât de tare va păta cartea Prințului Harry imaginea monarhiei? Istoricul Adrian Niculescu analizează situația, după ce a intrat în cartea recordurilor pentru numărul exorbitant de vânzări: "Toate dezvăluirile astea sunt foarte grave pentru familia regală

Specialiștii sunt de părere că excursia monarhului le va da încredere străinilor și siguranță când vine vorba despre țara noastră, având în vedere conflictul din Ucraina. Dincolo de acest aspect, vizita Regelui Charles al III-lea va avea un impact major și din punct de vedere social, dar și economic.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

"Vizita sa are o importanță extraordinară pentru că în relațiile directe dintre Regatul Unit și România, România nu este un stat important. Este un stat important pentru fostul Prinț de Walles, actualul Rege al Regatului Unit pentru că strămoșii săi erau și din Transilvania, dar a legat o prietenie foarte specială cu România și cu Ținutul Săsesc și asta îl face să se întoarcă aici.

Citește și: Regele Charles este sau nu tatăl biologic al lui Harry? Ducele de Sussex a spus adevărul despre fostul iubit al prințesei Diana, James Hewitt

Nu știu dacă asta se va traduce automat într-o relație cât mai bună, dar trebuie să ne gândim că într-un moment în care în România sunt greve, în care toată lumea amenință că pactul social va fi desființat și există această instabilitate, oamenii de afaceri străini ar putea pune încrederea în România sub semnul întrebării, dar o țară în care Regele Charles al III-lea face o vizită, este o țară sigură!

Asta dincolo de simbolistică, va avea un impact politic, economic și cultural important. În ceea ce privește aspectul politic, o astfel de vizită este în mod clar aprobată de Guvern. Sigur că este dorința regelui, dar Guvernul poate foarte bine să îi interzică regelui sau să îl sfătuiască să nu facă anumite acțiuni. Deci este încurajat și susținut de Ambasada Regatului Unit", a mărturisit Cristian Pîrvulescu, pentru WOWbiz.ro.

Ai un pont WOW? Daca deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!