Uite cum arată fosta soţie a lui Costin Gheorghe de la Exatlon şi ce spune spotivul despre ea! Adriana este o brunetă foarte sexy! FOTO EXCLUSIV!

Costin Gheorghe de la Exatlon, uite cum arată fosta lui soţie! Adriana este o brunetă foarte sexy!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Costin Gheorghe de la Exatlon a vorbit, prima oară, despre divorţul de soţia lui, dar şi despre relaţia pe care o are în prezent cu frumoasa brunetă care locuieşte la Cluj.

Citeste si: Costin Gheorghe, dezvăluiri şocante! "Am vrut să plec de trei ori de la Exatlon" Vezi ce a păţit "faimosul"! VIDEO EXCLUSIV!

În cadrul unui interviu acordat de sportiv săptămâna trecută, acesta a declarat că are o relaţie deosebită cu mama fetiţei sale.

fara descriere

Costin Gheorghe de la Exatlon, uite cum arată fosta lui soţie! "Vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru"

"Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Mi-a plăcut tot ce mi-a povestit Ema şi oricum nici nu mă aşteptam la altceva din partea Adrianei. Să vă spun ceva interesant, poate de necrezut pentru unii. Nu am mai vorbit niciodată despre asta. Când am fost la notar să ne despărţim, ne-am prezentat toţi trei de mână: Adriana, eu şi Ema. Una dintre angajatele notariatului a fost sigură că nu ne vom întoarce să semnăm actele de divorţ după 30 de zile, cum e procedura. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru. Adriana îmi este prietenă, noi ne sunăm zilnic pentru Ema şi întotdeauna o voi ajuta dacă va avea nevoie de mine la fel cum ştiu că va face şi ea dacă eu voi avea nevoie de ajutor", a declarat Costin Gheorghe de la Exatlon în urmă cu o săptămână.

fara descriere

Adriana Banea şi Costin Gheorghe s-au căsătorit în urmă cu cinci ani şi au organizat două petreceri fastuoase în cinstea marelui eveniment. Una a avut loc la Mediaş, localitatea natală a brunetei, iar cealaltă la Clinceni, unde locuieşte fotbalistul.

Adriana i-a dăruit lui Costin o fetiţă superbă, dar din păcate în mariajul lor şi-au făcut loc neînţelegerile care s-au dovedit de nedepăşit. Discret, protagoniştii noştri s-au despărţit în urmă cu un an şi jumătate, numai familia şi prietenii lor apropiaţi aflând despre acest divorţ.

Citeste si: Costin Gheorghe, mesaj incredibil pentru sora lui, Elena! Uite ce surpriză uriaşă i-a făcut prin intermediul kanald.ro! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate