Paparazzi

Uite-l pe celebrul Fizz fara blanuri, fara ochelari si fara fite! VIDEO

Cantaretul Bogdan Croitoru a renuntat, se pare, la deprinderile care l-au facut celebru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Uite-l pe celebrul Fizz fara blanuri, fara ochelari si fara fite! VIDEO icon photo

Prezenta excentrica, incarcata vestimentar si coloristic, a determinat acum ani buni ascensiunea in muzica a celui alintat Fizz, Bogdan Croitoru pe numele real. Blanurile purtate la bustul gol si fetele sexy care-l inconjurau au ramas, se pare, mult in urma pentru Fizz, care a capatat deprinderi normale.

Recent, paparazzi WOWbiz.ro l-au interceptat pe Fizz in timp ce acesta se conversa in buricul Capitalei, la terasa unui restaurant de fite, cu o tanara misterioasa. Fara ochelari de soare, tuns scurt, fara blanuri si nimic altceva care sa epateze, Bogdan Croitoru da semne ca si-a revenit si acum se gandeste constructiv doar cum sa cheltuie banii de care nu a dus niciodata lipsa!  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune