Ultima dorință a lui Diego Maradona înainte să moară! Trupul fostului fotbalist ar putea fi deshumat

Trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona ar putea fi deshumat. Ce scrisoare i-a transmis avocatului său, înainte să moară.

Maradona
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Moartea lui Diego Maradona a provocat foarte multă durere în întreaga lumea. Vestea a venit c aun șoc pentru toată lumea, în spcieal fanii fotbalului. Moartea legendei sportului a ridicat foarte multe semne de întrebare, iar acum, o nouă contorversă dă peste cap întreaga situație. Trupul neînsuflețit al sportivului ar putea fi deshumat, după ce o scrisoare lăsată de Maradona avocatului a fost făcută publică.

În scrisoare, trimis pe data de 13 octombrie, cu 43 de zile înainte de decesul marelui fotbalist, Diego Maradona  i-a cerut un favor neașteptat avocatului său. El a cerut ca, după moartea sa, trupul său să fie îmbălsămat şi expus într-un muzeu, unde să se bucure în continuare de admirația oamenilor.( Citeste si: Un document semnat de doctorul lui Maradona a ieșit la iveală. Cazul morții marelui fotbalist se complică)

„După o analiză aprofundată, vreau să-mi exprim dorinţa ca, după moarte, cadavrul meu să fie îmbălsămat şi expus într-un muzeu, înconjurat de trofeele mele cele mai importante şi de obiecte personale, legate de amintirile mele cele mai dragi, astfel încât să pot primi, în continuare, afecţiunea oamenilor”, a scris Maradona, în scrisoarea trimisă avocatului său.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Maradona
Diego Maradona, împreună cu medicul său personal, Leopoldo Luque[Sursa foto: Instagram]

Trupul lui Maradona ar putea fi expus într-un mausoleu

Mario Baudry, un avocat al familiei lui Diego Maradona, a mărturisit că trupul fostului forbalist ar putea fi deshumat și expus într-un mausoleu. Cea mai mare dotință a legendarului sportiv ar putea f dusă la bun sfârșit numai în urma unei decizii luate de Federația Argentiniană de Fotbal.

„Aceasta e o chestiune pe care Maradona o discutase şi cu fraţii săi. Propunerea noastră e cât se poate de serioasă, concretă şi cu cheltuielile necesare asigurate. Dar, până la urmă, punerea ei în practică ţine de Federaţia Argentiniană de Fotbala declarat avocatul.

Diego Maradona s-a stins din viață pe data de 25 noiembrie 2020, la locuința sa din Tigre.

În vârstă de 60 de ani, legenda fotbalului a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute. Trupul său neînsuflețit a fost înmormântat în cimitirul Bella Vista din Buenos Aires. 

Sursă: Adevărul

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fotbalul sud-african plânge pierderea stelei Sundowns. Motjeka Madisha a murit la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier

Doliu în politica românească. A murit fostul deputat PSD de Prahova, Mihail Sirețeanu

Patru polițiști din Franța, anchetați că au bătut cu bestialitate un bărbat! VIDEO

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Horoscop, 12 aprilie, luni. Zodia care nu trebuie să vândă sau să cumpere: Evită să-ți faci noi prieteni!

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Se pregătește vaccinarea copiilor! Ce pățesc cei ce iau coronavirus după rapel

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies