Ultima fotografie cu Florina Cercel în viață. Actrița a fumat până când a murit

Florina Cercel a murit la vârsta de 76 de ani. Îndrăgita actriță s-a stins subit

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Florina Cercel a murit la vârsta de 76 de ani. Îndrăgita actriță s-a stins subit, iar vestea i-a afectat pe apropiații și colegii săi.
Deși se lupta de câteva luni cu cancerul pulmonar, toată lumea spera la o minune. De partea cealaltă, actrița a sperat că poate "păcăli boala" și ar fi recurs la orice metodă astfel încât să nu fie nevoită să se lase de fumat, marele ei viciu.
Într-o ultimă fotografie în care actrița apare în viață, realizată chiar de medicul Monica Pop, Florina Cercel apare vizibil slăbită, palidă, dar și cu o țigaretă electronică în mână.

"I-am făcut o poză. Ultima. Aşa arăta FLORINA în urmă cu două săptămâni! Frumoasă pînă în ultimul moment! Și...după!", a notat Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, în dreptul imaginii.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Florina Cercel a ținut ascunsă boala care o măcina

Anunțul morții ei a fost făcut e reprezentanții Teatrului Național din București, iar vestea i-a surprins pe colegii de breaslă, care nu bănuiau suferința ei.

Anunțul morții actriței Florinei Cercel a apărut pe pagina Teatrului Național din București. ”După mai bine de 45 de ani de carieră pe scena Naționalului, «Țuca» ne părăsește azi, lăsându-ne tot mai triști, lipsiți de prezența sa impunătoare, de forța și de talentul său incontestabil, de farmecul atâtor roluri memorabile, de dăruirea sa remarcabilă în fiecare apariție scenică. Vom reveni cu amănunte despre ceremonia funerară. Dumnezeu să o aibă în paza Sa! Rămas bun, Florina Cercel!”, este mesajul postat pe pagina TNB.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fuego este în doliu: „Șocant și trist, sunt mâhnit”

Actrița Florina Cercel a ținut secretă boala de care suferea! ”Nu știau că e bolnavă”

Ce se întâmplă în acest moment cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a omorât două fete

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Andreea Tonciu, foc și pară în platoul Bravo, ai Stil! Celebrities! Roxana Nemeș a facut mișto de ea?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies