Ultima fotografie cu Ionel Lucian Şipoş în viaţă! Boala îl transfigurase

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Ionel Lucian Şipoş a murit la vârsta de 31 de ani, răpus de o boală incurabilă. În ultima fotografie, artistul era vizibil slabit. 
 
În ultima imagine cu el în viaţă, artistul este transfigurat de boală. Este tras la faţă, mult mai slab şi pare slăbit, deşi încearcă să ascundă totul printr-un zâmbet. FOTO ÎN GALERIE.
 
Bărbatul a fost directorul unui ansamblu cunoscut.
 
”Cuvintele nu pot înlocui suferinţa. Durerea ne sfâşie sufletul. Speranţa, iubirea, viaţa a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am ştiut că viaţa înseamnă 31 de ani…am crezut că dorinţa ta de viaţă e mai presus de orice.
 
 
Zâmbetul tău, voioşia ta, tinereţea ta ne-a încurajat…ne-ai ţinut vii, am trăit prin tine şi cu tine suflet blând.De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluţu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne priveşti din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au transmis părinţii lui Ionel Şipoş, potrivit banatulazi.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Adelinei Pestriţu, pentru prima oară într-o emisiune TV live! "Sunt şocată de mine, nu credeam niciodată că voi ajunge să am atâta răbdare"

Răsturnare de situaţie. Elena Udrea şi Alina Bica NU vor fi eliberate! Ultimele informaţii despre cele două

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Se dau bani în plus de la stat. Cine va primi 90 de lei pe oră? Cîțu a decis

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies