ULTIMA ORĂ! Ce au decis procurorii în cazul româncei acuzate că i-a furat banii unui bătrân italian, după ce l-a sedus! De ce întârzie Instanta să se pronunțe | EXCLUSIV

Cazul româncei Simona Mărgăian, cea care a sedus un italian înstărit, după care l-ar fi lăsat falit, a făcut multă vâlvă odată cu dezvăluirile de senzație făcute de jurnaliștii de la “Asta-i România!”, Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

fara descriere


In articol:

Atât românca Simona Mărgăian, acuzata, și-a apărat și susținut punctul de vedere, încercând să își strige nevinovăția, cât și italianul Francesco Thiela, păgubitul, a vorbit deschis despre drama pe care o trăiește, despre cum își drămuiește fiecare bănuț și a ajuns să facă livrări în Milano, ca să poată supraviețui.

Surse judiciare ne-au informat în exclusivitate că, în ciuda amplorii uriașe pe care a luat-o acest caz imediat după mediatizare, procurorii au întârziat, din motive necunoscute, să trimită dosarul în Instanță pentru a fi judecat. Toate părțile implicate așteaptă cu nerăbdare această mutare a Parchetului.

fara descriere

Bătrânul Italian Francesco Thiela, însă, nu își pierde speranța și este convins că Justiția Română îi va face dreptate, cât de curând.

De cealaltă parte, Simona Mărgăian duce o viață liniștită, urmându-și marea ei pasiune, make-up-ul.

Simona Mărgăian, în proces cu Francesco Thiela. Decizia procurorilor

Jurnaliștii de la gorjeanul.ro, cei care au urmărit îndeaproape ancheta, scriau pe 7 martie 2019: “La audierea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, la cerința procurorului de caz Andrei Cristian Onescu, s-au prezentat avocații ambelor părți, adică a italianului Francesco Thiela și a Simonei Mărgăian, dar și inculpata căreia, ieri, îi expira controlul judiciar, primit în urmă cu 60 de zile. Simona Mărgăian a refuzat să facă alte declarații, în fața procurorului, în această cauză penală unică în România, în ceea ce privește valoarea prejudiciului solicitat de italianul de 73 de ani, dar și modul de operare al tinerei din Gorj, dar procurorul a decis prelungirea controlului judiciar. Mai mult, Onescu a decis schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care este cercetată blonda din Scoarța, din înșelăciune în ,,în înșelăciune în formă continuată.” Nu mai este un secret faptul că, Francesco Thiela nu ar fi singura victimă a înșelăciunii exercitate de Simona Mărgaian, în Italia mai existând încă o persoană care s-a declarat înșelată, fapt anchetat deja în Peninsulă (…)â

fara descriere

 

Citeste si: Simona Mărgăian, românca acuzată că a lăsat falit un italian, dezvăluiri în lacrimi! Și-a povestit deschis trecutul tumultuos: "Am trăit în teroare. Eram bătută, umilită și amenințată"

Citeste si: Francesco Thiela, italianul păcălit de românca Simona: “Daca voi muri, lupta va continua!”

Citeste si: Italianul falit din dragoste, declaraţii la Asta-i România: “Traiesc cu 2 euro pe zi”

 

Simona Mărgăian a încercat pe 1 martie 2019, pentru a patra oară, să scape de sechestrul pus pe averea sa de anchetatori

Simona Mărgăian a încercat pe 1 martie, pentru a patra oară, să scape de sechestrul pus pe averea sa de anchetatori, dar pentru a patra oară cererea sa de contestare a măsurilor asigurătorii a fost respinsă. În paralel și mama Simonei, Cornelia Tiriplică, dar și soțul acesteia, Ion Mărgăian, au încercat și ei același lucru, dar și lor li s-au respins cererile la Tribunalul Gorj.

fara descriere

Reamintim că, în afara unor sume de bani în conturi, Simonei Mărgăian i s-a pus sechestru asigurător pe vila din Scoarța, pe două apartamente din Capitală și pe unul din Constanța, pe trei mașini aflate pe numele soțului acesteia. Anchetatorii au depistat și alte proprietăți, terenuri în Târgu-Jiu trecute pe numele tatălui inculpatei, și acestea fiind luate în vizor pentru sechestru”, a mai scris gorjeanul.ro.

Italianul Francesco Thiela susține că, dacă moare, a lăsat un testament prin care speră să i se facă dreptate

În ciuda numeroaselor și durelor acuzații care i-au fost aduse, Simona Mărgăian a negat în permanență faptele prezentate de Thiela, susținându-și vehement nevinovăția. Italianul, în schimb, este decis să meargă până în pânzele albe și să își facă dreptate. Mai mult decât atât, el a susținut că a lăsat și un testament în acest sens.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate