Ultima oră! Coronavirus Italia. Bilanțul morților a crescut la 11

Doar astăzi, patru persoane au murit în Italia din cauza coronavirusului. În total, numărul morților a crescut la 11.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Coronavirus Italia. Bilanțul morților a crescut la 11


In articol:

Astăzi au fost înregistrate patru decese, trei în Lombardia și încă un deces în Venetto. Omaneii care au decedat sunt foarte bătrâni. Este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 84 și unul de 91 de ani, și două femei de 83 și 90 de ani, potrivit Digi24.ro.

Potrivit celui mai recent bilanţ, la nivel mondial se înregistrează peste 2.700 de decese cauzate de acest virus ucigaș şi peste 80.000 de cazuri de îmbolnăvire.

Citeste si: Puterea Dragostei 26 Februarie: Ella îl demască pe Fernando: urmează să se însoare vara viitoare cu o fată pe nume Alexandra

Citeste si: Andra, însărcinată a treia oară?! Indiciile sunt în ultimul clip al artistei! ”Mereu am spus că ne dorim o familie mare”

Citeste si: El este italianul infectat cu coronavirus, care a petrecut cinci zile în România. A intrat în contact cu mai mulți români

El este italianul infectat cu coronavirus, care a petrecut cinci zile în România și a intrat în contact cu mai mulți români

Un italian în vârstă de 71 de ani abia s-a întors în țara lui, după ce a stat cinci zile în România săptămâna trecută. Bărbatul a fost depistat cu coronavirus. În momentul de față, el este spitalizat în orașul italian Rimini, potrivit Libertatea.

Coronavirus Italia. Bilanțul morților a crescut la 11

Italianul se numește Cesare Emendatore și este căsătorit cu o româncă, Alina Volintiru, în vârstă de 42 de ani. El a venit în vizită la partenera sa în Craiova, în perioada 18-22 februarie, timp în care a fost la rudele acesteia, la partide de vânătoare și la întâlniri de afaceri.

Imediat după ce a plecat din România, bărbatul a început să acuze simptome de gripă și, după teste, s-a confirmat că este infectat cu virusul ucigaș.

Italianul infectat cu coronavirus a fost în contact cu mai mulți români
Zilele petrecute în România de către Cesare Emendatore au fost pline cu întâlniri, atât cu rudele soției sale și alți prieteni. Până și doi medici care l-au tratat pe italian au intrat în carantină.

Citeste si: ATENȚIE MAXIMĂ! Ce trebuie să aibă în casă orice român în caz de EPIDEMIE DE CORONAVIRUS

Autoritățile sanitare italiene îi au sub absorvație pe apropiații bărbatului infectat, familia și persoanle ecare l-au însoțit în călătorie. Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate