Ultima oră! Gabriela Firea a fost operată! "Moment greu. Sper ca..."

Gabriela Firea a fost operată. Primarul Capitalei a ajuns la spital cu probleme gastro-intestinale.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Gabriela Firea a fost operată la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” din București, de o echipă de medici alcătuită din Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. 

Edilul le-a mulțumit mult medicilor pentru remedierea unei afecțiuni a aparatului gastro-intestinal. 

”Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador unde am facut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însa grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o data încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, a transmis Gabriela Firea.

Firea a mai ajuns la spital în ianuarie

Gabriela Firea a ajuns la spital și în luna ianuarie a acestui an. Potrivit unor surse medicale citate de Libertatea, Firea a mai suferit o intervenție chirurgicală tot în urma unor probleme gastro-intestinale. 

„Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toata această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni ca orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare”, scria Firea în luna ianuarie, după ce a ajuns la spital.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: