Ultimă oră: oseminte găsite într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Noi descoperiri în curtea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit noi oseminte.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Detalii de ultimă oră! În curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, s-au găsit noi fragmente de oase într-una dintre gropi, probe ce vor fi adăugate la dosar. Iată anunțul făcut de Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT.

"În curtea inculpatului, au mai fost descoperite și alte fragmente osoase, într-o groapă săpată în pământ, a căror expertizare genetică a fost de îndată dispusă către specialiștii INML prin ordonanța din 7 august 2019. S-a cerut compararea profilul lui Risipiteanu Ștefan cu urmele de păr și alte probe ridicate din casa și mașina lui Dincă", a spus Felix Bănilă.

Citeste si: Sandra Stoicescu a slăbit deja 10 kilograme după naștere! „Mă uit la Sara fascinată și îndrăgostită... Îi iubesc fiecare gest și fiecare supărare. Iar zâmbetul ei mă topește!”

Citeste si: Revoltător! O fată de 20 de ani din Sălaj a vrut să-și vândă bebelușul! Ce sumă cerea pe copil

Citeste si: Gestul șocant făcut de doi tineri căsătoriți! S-au sinucis în propria casă, iar băiețelul lor de doi ani era chiar acolo. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Mama Alexandrei Măceșanu crede în continuare că fiica ei trăiește

Mama celeilalte victime a lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu, crede în continuare că fiica ei trăiește.

„Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă… s-o găsim şi să intre într-o zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, nişte oameni simpli, probele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Dar nici mie nu mi-au spus concret dacă toate osemintele acelea ar forma corpul Alexandrei. Am citit noi acolo, dar vă daţi seama… nişte termeni… rămâne să studieze domnul avocat dosarul şi să vedem în continuare. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul. Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. Fata cea mică ştie că de când a plecat de acasă nu am mai găsit-o”, a declarat Teodora Măceșanu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate