Ultimă oră: Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar

Știre de ultim moment: Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, conform surselor RTV. Deocamdată, informația nu a fost confirmată de autorități. De-a lungul timpului, din închisoarea în care se află fostul edil al Constanței au mai evadat 120 de persoane.

Radu Mazăre, arestat săptămâna trecută

Fostul edil al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins miercuri de autoritățile din Madagascar.

Fostul primar al Constantei a fugit din Romania, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017, și a ajuns în Madagascar, acolo unde avea mai multe afaceri. Mazăre acuzase la momentul fugii presupuse presiuni politice și spunea că a cerut azil politic în Madgascar.

În prezent, autoritățile române urmează să discute cu cele din Madagascar detaliile unei eventuale extrădări, potrivit g4media.ro.

Radu Mazăre, acuzat că a primit peste 1 milion de Euro

În același dosar, sunt judecaţi fostul deputat Eduard Martin, acţionar la compania Polaris M Holding SRL, acuzat de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, şi omul de afaceri Gabriel Strutinsky, pentru trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.

DNA spune că, în perioada 006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303 lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate