ULTIMA ORĂ! Rareş Bogdan a fost suspendat! Reacţia realizatorului TV

Rareş Bogdan a fost suspendat de către postul Realitatea TV. Decizia i-a fost comunicată realizatorului TV de către Cozmin Guşă, acţionar majoritar al postului.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"O să am o discuţie cu Rareş Bogdan diseară sau mâine. Deocamdată nu intră pe post pentru că nu vrea redacţia. Conducerea editorială nu poate trece peste incidentul de aseară şi eu îi dau dreptate. Cum poţi să zici să fie dat afară directorul staţiei, care nu a greşit cu nimic? Acum plec la Cluj şi apoi voi discuta cu Rareş Bogdan, voi vedea ce îşi asumă din greşeli", a declarat Cozmin Guşă pentru hotnews.ro.

Ulterior, realizatorul TV Rareş Bogdan a emis un nou punct de vedere pe pagina sa de Facebook.

"Greu de ucis. Onoarea înainte de orice!
 
Le mulţumesc foarte mult miilor şi miilor de oameni care mi-au trimis mesaje, emailuri şi comentarii pe paginile de socializare începând de aseară până la această oră! A contat şi contează pentru mine.
Le mulţumesc sutelor de colegi din Realitatea TV care mi-au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, le mulţumesc colegilor mei din mass-media care s-au dovedit profesionişti şi au ţinut să vorbească cu mine pentru a afla punctul meu de vedere.
Nu am dorit şi nu doresc să plec de la Realitatea TV. Nu am discutat cu nicio altă televiziune, pentru că am considerat şi consider că fac parte din echipa Realitatea TV.
Timp de 6 ani şi jumătate am avut libertate editorială şi de acţiune în Realitatea TV. Consider, însă, cu tot respectul pentru colegii mei din conducerea editorială şi acţionarii postului Realitatea TV, că nu poţi opri un om care a fost invitat 5 ani la Realitatea TV să intre în studioul de televiziune, alături de alţi invitaţi, exact înainte cu 1 minut înainte de începerea emisiunii, când scaunul său era pregătit şi omul era gata de a combate.
La ora 17 şi 17 minute a fost trimis în reţeaua internă Realitatea TV un email cu toată garnitura de invitaţi de la “Jocuri de Putere”. Adică cu 4 ore înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat.
Nu am atacat, nu atac şi nu voi ataca Realitatea TV, pentru că nu doresc să se bucure duşmanii acestui post de televiziune. 
Am avut un schimb de mesaje cu domnul Cozmin Guşă la prânz, când acesta mi-a comunicat că nu voi intra astăzi şi
mâine pe post. I-am cerut respectuos să se gândească de două ori, pentru că acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune şi va fi un afront la adresa telespectatorilor şi ascultătorilor săi. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alături de invitaţii mei şi echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV şi mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 să ajungă în topul talk-show-urilor din România.
I-am explicat scurt şi concis: dacă nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera că Realitatea TV a decis despărţirea de mine şi echipa mea.
Încă ceva: numele „JOCURI DE PUTERE” nu aparţine Realităţii TV, ci mie. Le atrag atenţia să nu folosească acest brand fără consimţământul meu. Eu încă sper că bunul Dumnezeu le va da gândul cel bun şi îmi vor permite să realizez emisiunea la acest post, cu invitaţii pe care îi consider eu relevanţi şi care sunt iubiţi de publicul „Jocuri de Putere”.
Precizez din nou: nu am discutat cu nicio altă televiziune şi nu veţi auzi din gura mea niciun cuvânt urât la adresa Realitatea TV. Am multe informaţii, sunt multe suspiciuni, se fac multe scenarii. Poate se aştepta doar un moment, cine ştie? Lumea e dură, viaţa şi mai dură şi uneori nu mai contează nimic. Nu voi intra în polemică cu nimeni care încearcă să mă atragă într-un război al declaraţiilor. Realitatea TV a fost şi consider că încă este casa mea. Am fost jurnalist, sunt jurnalist şi voi rămâne exclusiv jurnalist. Oricât de mult s-ar supăra unii sau alţii. Consider că libertatea de expresie este esenţială în democraţie, iar libertatea presei este vitală. Am fost 6 ani şi jumătate un jurnalist liber. Nu am de gând să-mi schimb acest statut pentru nimic în lume.
 
P.S. Mi-aş dori foarte mult ca redacţia să nu mai fie folosită de nimeni într-un război care nu o priveşte. Sunt profesionişti redutabili şi oameni dedicaţi muncii lor. Din păcate pentru unii, părerea mea este împărtăşită de o majoritate mult mai largă decât poate să-şi închipuie cineva care trăieşte în scenarii şi scenarite", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur în televiziune! Rareş Bogdan şi-a anunţat demisia de la Realitatea! Reacţia lui Cozmin Guşă

Rares Bogdan a ajuns la politie! Sotia si copilul lui au fost atacati pe strada!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

Decizie bombă despre PENSII! Lovitură pentru 5 milioane de români. Ce se întâmplă cu punctul de pensie (SURSE)

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

În timp ce Biden jura, Trump vindea 50 de avioane F-35

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies