Ultima petrecere a lui Alișor Sadoveanu! Imagini exclusive de la paranghelia din America

Alișor Sadoveanu, liderul interlop asasinat în Statele Unite ale Americii de un alt român, ducea o viață de nabab acolo și se răsfăța așa cum, pe vremuri, înainte de a fugi din România, o făcea în țară.

Alisor Sadoveanu
Alisor Sadoveanu a fost asasinat in Statele Unite de rivali interlopi
Autor: Calin Perian

In articol:

Și, cum orice petrecere este cu adevărat fabuloasă pentru asemenea personaje doar alături de maneliști celebri, Alișor Sadoveanu avea grijă să aibă parte de asemenea chermeze cât se poate de des cu putință.

Citeste si: Stabor printre interlopi! Duduienii, chemați la ordine! Începe războiul pe străzile din București

Iar înainte de a fi asasinat, cu câteva săptămâni, Alișor Sadoveanu a fost ”gazda” unei petreceri fabuloase cu invitați pe măsură, la chermeză- o nuntă în fapt- fiind alături de liderul interlop tot felul de personaje care mai de care mai ”controversate”, oameni de afaceri care provind din zona, amabil spus, gri a economiei. Iar cel chemat să se ocupe de atmosferă a fost un manelist celebru, Mihăiță Piticul care, timp de o noapte a avut de muncă la modul cel mai serios.

Citeste si: Liderul unui clan interlop din Capitală, asasinat în SUA! Câți bani au fost ceruți pentru executarea sa

Pentru că, așa cum era și de așteptat, chiar dacă avea banii necesari, Alișor Sadoveanu avea ocazia destul de rar să petreacă ”ca acasă”, fiind la mii de kilometri distanță, motiv pentru care a vrut ca

noaptea cu pricina să fie una de pomină. Și, probabil, la cât a cântat Mihăiță Piticu, și cum era și o nuntă de pomină, cum răsăritul i-a prins pe toți la paranghelie, a și fost o noapte nebună pentru Alișor Sadoveanu, recitalul manelistului fiind, probabil, printre ultimele care l-au ”prins în viață” pe liderul interlop.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

 

Alișor Sadoveanu, executat ca în filmele cu mafioți, în Statele Unite

Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a fost împușcat în cap îi urmă cu câteva zile de către un român din localitatea Buzău.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi s-au certat de la o sumă mare de bani, 200.000 dolari, iar buzoianul a tranșat conflictul cu arma. Aurel Trandafir este vărul lui Nat Mincă, liderul Sadovenilor care a stat la masă cu Emi Pian în noaptea în care a murit și care a avut un conflict cu acesta cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

Citeste si: Aroganța Duduienilor! Ce făcea fostul lider al clanului înainte ca rivalul său să fi fost executat în stil mafiot în SUA Video

Fugit din țară în 2018, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru tâlhărie, Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, ducea o viață de lux în Statele Unite. Alișor Sadoveanu, pe numele lui ”de scenă”, nu se ferea să transmită prin internet imagini cu obiectele scumpe pe care le deținea, deși era dat în urmărire.

Emi Pian
Emi Pian a fost asasinat de unasociat de-al clanului Sadoveanu

Război între interlopi pentru Alișor Sadoveanu

”Sadovenii sunt deciși să afle dedesubturile asasinării lui Alișor, acum investighează legăturile care au dus la execuția liderului lor. I-au interogat și pe Duduieni, vor să afle dacă au fost cumva amestecați în execuția lui Alișor. Au și anunțat că dacă vor afla cine este implicat în execuție, dacă s-a dat vreun ordin, se vor răzbuna indiferent de ce se va întâmpla ulterior și că vor începe un război între clanuri. Deja, de altfel, au strâns rândurile, își reînnoiesc alianțele și se asigură că vor putea reacționa rapid și dur dacă vor găsi vinovații”, ne-a spus o sursă de încredere din lumea interlopă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam i-a trădat pe Duduieni! A mers să cânte pentru clanul Sadoveanu, bănuit că ar fi premeditat asasinarea lui Emi Pian

Stabor printre interlopi! Duduienii, chemați la ordine! Începe războiul pe străzile din București

Aroganța Duduienilor! Ce făcea fostul lider al clanului înainte ca rivalul său să fi fost executat în stil mafiot în SUA Video

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau 22.500 de lei! Va fi lege în România. Cine va primi banii

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Află cât mai ai de trăit. Totul durează 10 secunde

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies