Ultimele cuvinte ale adolescentei dispărute în Caracal: „Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!”

Ce au auzit vecinii din curtea bărbatului din Caracal în care s-ar fi găsit rămășițe umane.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Noi informaţii apar în cazul fetei dispărute dintr-o comună din judeţul Olt, după ce poliţiştii au descins vineri, 26 iulie, la o adresă din Caracal, unde ar fi găsit hainele victimei şi mai multe oase.

Surse din rândul anchetatorilor spun că Alexandra Măceşeanu, adolescenta de 15 ani dată dispărută miercuri, 24 iulie, ar fi reuşit să sune joi-seara la 112, dând indicii despre locul în care se află, fără să fie ajutată, însă.

Citeste si: Una dintre fetele dispărute din Caracal a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită!

Citeste si: Accident cumplit în această dimineață! Patru persoane au murit pe loc

Citeste si: Tragedie într-un parc de distracţii! I-a mâncat creierul

Citeste si: Tragedie într-un parc de distracţii! I-a mâncat creierul

„Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune sursa, potrivit adevărul.ro, care dă de asemenea o informaţie de o gravitate extremă: fata ar fi sunat aseară la 112 şi ar fi spus unde se află.

Ce a spus Alexandra înainte de a muri

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul.

După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute în timp ce se întorceau de la Caracal.

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu. Presupusele victime ale bărbatului sunt Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu, care au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Bărbatul are 65 de ani şi, conform Adevarul, este poreclit George "Popicu".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate