Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului iubit al Simonei Sensual! ”Nu cred că o mai duce mai mult de o lună! Fiul lui i-a ținut lumânarea”! Un prezentator TV vorbește despre chinurile prin care trece Maharu

Fostul iubit al Simonei Sensual se luptă cu un cancer nemilos!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Nicolae Molea, cunoscut sub numele de Maharu, a devenit cu adevărat un personaj monden după ce a trăit o relație pasională cu Simona Sensual! 

Supranumit în rândul apropiaților și “Regele distracției”, Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, de unde nu pleca decât la orele dimineții! Din păcate, odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe interlop! În 2017, el a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, apoi, o maladie păcătoasă a început să îi macine organismul!

”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Altceva însă este foarte rău. Am o tumoră la cap. Mai pe românește…cancer!”, a explicat, la vremea respective, Maharu, care, conform spuselor sale, a încercat tratamente intense pentru a putea să se vindece! Din nefericire, fără prea multe rezultate.

Citeste si: Daniela Crudu, pe patul de spital! La ce intervenţie a fost supusă bruneta! Avem imagini in EXCLUSIVITATE

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată competiție

Citeste si: Bianca Drăgușanu ripostează în scandalul cu CRBL! Reacția prietenelor divei este genial! ”Cum se face că el s-a simțit singurul înjurat!” EXCLUSIV

fara descriere

Nicu Maharu este în stare gravă! ”Nu se mai poate ridica din pat”  

Ieri, reporterii WOWbiz.ro au prezentat în premieră informația că fostul iubit al Simonei Sensual se zbate între viață și moarte.De câteva zile, se simte foarte rău! A venit și preotul acasă! Situația lui este critică”, au spus surse apropiate bărbatului.

Mai mult, un alt prieten de-al bărbatului suține că acesta ar avea probleme uriașe de sănătate. ”Acum câteva zile, l-am vizitat acasă! M-am panicat după ce am vorbit cu cei din familia lui la telefon și m-au dus să îl văd. Mi-au spus că Nicu Maharu este în stare foarte gravă, nu se mai poate ridica din pat și, din păcate, toți se așteaptă la ce e mai rău! Fiul lui e în stare de șoc, i-a ținut lumânarea la cap cu gândul sa nu moară, a chemat preotul să îl împărtășească. În fine, au chemat și medicul să îi dea încă un tratament care să îl liniștească. Ce mai…e rău de tot! Era atât de schimbat! Am plecat de la el cu ochii în lacrimi! Sper să își revină, să se întâmple o minune! Mă rog pentru sănătatea lui și să îl țină Dumnezeu, că e un om cu suflet de milioane”, a spus Marius Baldovin pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate