Ultimele detalii în cazul milionarului care ar fi încercat să își înece iubita în jacuzzi! ”A fost nesinceră la Poliție”

Apar noi detalii în cazul bărbatului care ar fi încercat să își înece soția în jacuzzi, în timp ce erau la mare.

Distribuie pe:

Autor: A.R.


In articol:

Mihai Bizu și Irina Popescu
Mihai Bizu și Irina Popescu

Noi detalii în cazul milionarului care și-a volat soția și ar fi încercat să o înece în jacuzzi. Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din București, a fost emis împotriva lui un ordin de protecție, valabil pentru 6 luni, după ce și-a agresat iubita în urmă cu un weekend.

Mihai Bizu, ordin de protecție pentru 6 luni

La momentul respectiv, Irina Popescu a depus o plângere la Secția 15 de Poliție, acuzându-l pe milionar de viol și tenativă de omor, după ce a ținut-o cu capul sub apă, în jacuzzi, și chiar ar fi înțepat-o cu un cuțit. În plin proces, Mihai Bizu și-a spus varianta pe care el o consideră adevărată în fața judecătorilor.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Potrivit celor declarate de bărbat, emiterea unui ordin de protecția împotriva sa nu era justificat, violențele pe care Irina Popescu le-a declarat nefiind probate. Se pare că bărbatul a declarat că nu își mai aduce aminte toate detaliile, pentru că cei doi consumaseră băuturi alcoolice, iar acuzația de viol este neîntemeiată pentru că actele sexuale ale celor doi au fost cu ”consimțământul” femeii. 

Apărătorul Irinei Popescu a menționat faptul că existe probe indubitabile care arată faptul că ea a fost totuși supusă unor violențe de natură sexuală și fizică. Există și fotografii, care sunt depuse la dosare, care demonstrează acuzațiile formulate, chiar și faptul că aceasta a fost tăiată cu un cuțit. 

Mihai Bizu susține că partenera lui minte

În astfel de situații, victima trebuie să răspundă la anumite întrebări din Formularul de Evaluare a Riscului, iar milionarul declară faptul că partenerea lui a mințit. Se pare că spațiul alocat concluziilor polițistului a rămas gol. Femeia a răspuns pozitiv la 5 dintre întrebări, dar în continuare Mihai o acuză că minte, dovada fiind faptul că s-a contrazis( referitor la faptul că bărbatul este violent) la celălalte întrebări formulate. 

”Formularul de evaluare a riscului întocmit în vederea emiterii ordinului de protecție provizoriu cuprinde doar răspunsurile victimei la întrebările stabilite, însă spațiul alocat constatărilor polițistului nu este completat. Or, dacă nu se poate stabili cum au fost sesizate organele de poliție și nici constatările pe care aceștia le-au făcut personal (starea victimei), atunci se ridică o problemă în ceea ce privește legalitatea ordinului de protecție provizoriu emis. Cu privire la formularul de evaluare a riscului, din cele 21 de întrebări, doar pentru 5 dintre acestea a fost indicat un răspuns pozitiv, chiar și acestea fiind nesincere. Întrebată fiind dacă pârâtul este o persoană violentă, victima a răspuns în mod afirmativ, însă la alte întrebări formulate pentru a dovedi agresivitatea soțului, aceasta a răspuns în mod negativ”, se menționează în motivarea instanței de judecată.

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Ce se întâmplă în aceste momente cu tatăl lui Emi Pian? Bătrânul se roagă zilnic pentru fiul său

Detalii de ultimă oră! Pacienții în stare critică cu Covid-19 pot fi salvați!

Dragoste si secrete 19 august: Uygar, dornic de razbunare

Prima reacție a Vulpiței, după ce a fost făcut public un filmuleț în care face amor cu amantul ei: „Soacră-mea e de vină”

Bilanț Covid-19, 28 septembrie! Câte cazuri au fost înregistrate după alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies