Ultimul mesaj transmis de Patricia Teicu! Fiica marelui compozitor cerea disperata ajutorul: "Am nevoie de... "

Patricia Teicu a fost diagnosticata cu leucemie in urma cu doi ani, dar cand toata lumea credea ca a invins boala, femeia a murit.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

In ultima postare de pe Facebook, Patricia Teicu le cerea ajutorul prietenilor virtuali de pe patul de spital.

 

"Dragi prieteni, iată că revin cu al doilea apel şi rugăminte către voi. Am nevoie de sânge A2 (rh pozitiv) ca şi data trecută, fiind neaparată nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cât mai repede pentru a nu întarzia procedurile medicale. Vă mulţumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sânge se face tot la Centrul de Transfuzii central, cel de la Victoriei, de pe Str. Doctor Felix, menţionând pentru RĂDULESCU PATRICIA RODICA, internată la Fundeni,vsecţia de Transplant Medular. Vă mulţumesc şi aştept ajutorul vostru minunat", este ultimul mesaj transmis de Patricia Teicu.

Citește și:

Silvia Dumitrescu, distrusa de moartea fetei lui Marius Teicu! Cantareata se afla in vacanta: "Mi-ati dat o veste tare urata!"

Marele regret al lui Marius Teicu: "Eu si Rodica am vrut mai multi copii, dar nu s-a putut din cauze medicale!"

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Prin ce chinuri cumplite a trecut fiica lui Marius Teicu inainte sa-si dea ultima suflare: "La un moment dat... "

Andreea Mantea, dezvăluiri sincere despre partenerul de viață! Ce a declarat frumoasa brunetă în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea": "El este jumătatea...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies