Uluitor! Cum arăta Ana Maria Mocanu înainte de operațiile estetice! Nici nu zici că era ea

Ana Maria Mocanu era complet diferită înainte de operațiile estetice. Nici nu o recunoști în pozele respective!

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Ana Maria Mocanu a anunțat, recent, că a rupt logodna cu Giani, cu toate că lumea se gândea la o nouă nuntă în showbiz.

„Am primit un inel, a venit întrebarea cu un inel, relaţia noastră era foarte consumată. M-am simţit măritată 2 zile. Sunt multe adunate. Am încercat să salvez relaţia cât am putut, şi eu, şi el. Din punctul meu de vedere, ţine foarte mult de chimie, compatibilitate, de sentimene, de respect, care la noi s-au cam dus”, a spus Ana în cadrul unui interviu TV.

Ana Mocanu, despre relația cu Giani: „Nu aveam voie să fac nimic! M-a turbat”

La începutul lunii iunie, Ana Mocanu a dezvăluit de ce s-a ajuns la despărțire, după o relație în care credea toată lumea.

„Normal că zâmbesc. De ce n-aş zâmbi? Este prima declaraţie pe care o fac referitor pe subiectul acesta, să înţeleagă şi lumea. Noi am avut o relaţie extrem de frumoasă timp de trei ani de zile. Între timp au început discuţiile.

Plecarea mea a fost una foarte bruscă, eu după trei săptămâni m-am mutat din ţară. Am plecat şi m-am trezit acolo singură, sufeream foarte mult.

Nu aveam pe nimeni, nu mă suna nimeni. Mă recunoşteau oameni, era plin de români. Nu m-am putut adapta. Am depus toate eforturile. I-am zis: îmi pare rău, nu pot, dacă vrei să te întorci cu mine, întoarce-te. s-a întors cu mine. El nu a putut să se adapteze aici pentru că stătea de 13 ani acolo.

fara descriere

Am avut enorm de multe discuţii. Gelozia a fost unul dintre motivele care m-a terminat psihic. Pleca mai mereu, eram la distanţă. Nu îi plăcea. Eu nu aveam voie să merg la nicio petrecere, nu aveam voie să mă machiez, să fac nimic.

Am încercat, dar n-a fost să fie. Este important să faci ce simţi în momentul respectiv, nu există reguli în iubire. Iubirea noastră nu a mai fost.

Stăteam împreună pentru că trebuia să stăm şi eram obişnuiţi, aveam un business împreună. La un moment dat, acum două săptămâni, ne-am certat extraordinar de tare şi a doua zi am vorbit prieteneşte. Noi aveam nevoie.
Era o relaţie care ne încurca pe amândoi. El era extrem de gelos. Aveam un grup de prieteni şi nu puteam să merg la o zi de naştere. La orice bărbat m-aş fi uitat... vrei să ai ceva cu el! Apropiaţii ştiu”. a dezvăluit Ana pentru o emisiune TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate