Umilința pe care a trebuit să o suporte Alina Vidican chiar la ea acasă, în Miami! Video

Alina Vidican, după divorțul de Cristi Borcea, s-a stabilit la Miami, într-un apartament de lux, loc în care locuiește alături de cei doi copii ai lor și se ocupă îndeaproape de restaurantul pe care i l-a făcut cadou la despărțire omul de afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Normal, cum restaurantul are specific românesc, evenimentele pe care Alina Vidican le organizează pentru românii din Miami sunt destul de multe și, de fiecare dată, petrecerile făcute au loc în compania unor artiști cunoscuți comunității.

Citeste si: Cristi Borcea și-a obligat toate soțiile să facă un gest uluitor! A ieșit abia acum la iveală

Citeste si: Decizia luată de Cristi Borcea de Sărbători! A închiriat jumătate de etaj la hotelul din Poiana Brașov ca să-i aibă alături pe TOȚI copiii lui

Citeste si: Imagini fabuloase cu Alina Vidican! Cum a petrecut fosta lui Cristi Borcea de Sărbători într-un hotel de superfițe

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

De curând, în restaurantul care îi este ca o casă Alinei Vidican, a avut loc o petrecere de pomină pentru comunitatea românească din Miami. Iar unul dintre artiștii invitați, celebrul Dan Ciotoi, a făcut un show de zile mari. Și o gafă cel puțin la fel de mare, una pe măsura show-ului oferit în restaurantul condus de Alina Vidican.

Mai exact, luat de valul dedicațiilor, dorindu-și probabil să fie pe placul patronilor de acolo, Dan Ciotoi s-a aruncat la ”improvizații” muzicale cel puțin neinspirate. Astfel, la un moment dat, pe când cânta înconjurat de doamne și domnișoare, Dan Ciotoi a cântat două versuri care, probabil, au făcut-o pe Alina Vidican să se... ”zbârlească”. ”Vreau să cânte muzica / la plăcerea lui Borcea”, a fost dedicația ”greșită” făcută de Dan Ciotoi în restaurantul condus de Alina Vidican, uitând probabil de drama petrecută între cei doi și de divorțul lor. Mai mult, Dan Ciotoi a insistat cu dedicațiile făcute pentru Cristi Borcea, în repetate rânduri, făcând-o, probabil, pe Alina Vidican să se simtă ușor inconfortabil acolo, cu atât mai mult cu cât ea a fost cea care l-a contractat pe cântăreț.

 

Alina Vidican a schimbat meniul restaurantului

Alina Vidican a schimbat complet meniul românesc la restaurantului cu pricina, ea luând decizia să îl îmbogățească cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești și să adauge unele care pot fi degustate mai ales în zona de vest a României. Așa că, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a agaugat în meniul restaurantului din miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", și, divorțat de Alina Vidican, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, cea care i-a dăruit gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.

Galerie foto 
Citește și:

Ana Birchall e în doliu, după ce Tommy a fost otrăvit: ”O minte criminală și bolnavă...”

Alex Velea, postare cu subînțeles pe rețelele de socializare. Antonia așteaptă al patrulea copil?

O nouă umilință pentru Dan Bittman. Solistul trupei Taxi i-a dat o replică genială în versuri, după declarațiile penibile de la Antena3

Mama Geta și-a surprins copiii. Cum a reacționat Culiță Sterp când i-a spus că a câștigat un milion de euro la Loto?: „Am afaceri, combinații...”

Ioana Tufaru, distrusă de durere! Ce a pățit fiica Andei Călugăreanu!? Nu se mai oprește din plâns

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies