Stiri

Un actor celebru a murit! Mesajul sfâşietor postat de fiul acestuia

Vasile Blaga Paulin, un actor celebru din Satu Mare, s-a stins din viaţă joi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Un actor celebru a murit! Mesajul sfâşietor postat de fiul acestuia


Anunţul trist a fost făcut chiar fiul sau, Aldo Blaga, care a transmis şi ultmul mesaj al tatălui sau pentru toţi prietenii şi fanii săi, scrie presasm.ro.

“Aldo aici – voi scrie în numele lui pentru că ştiu că aşa ar fi vrut şi el să o facă însă de azi orice “zice” el va fi între ghilimele…din păcate. Nu mă mai complic cu diacritice pentru că abia pot vedea ceva de lacrimi…

Dragii mei, în ultima vreme m-am luptat cum am ştiut eu mai bine cu această cumplită boală a cărui nume nici nu mai are sens să-l rostim, e prea faimoasă deja. Deşi eu la rândul meu n-am ascultat mereu de contesa şi de fiul ploii când îmi spuneau să nu mă las de tratament pentru că la urmă urmei Dumnezeu lucrează prin doctori, tratamente…vă invit pe voi să o faceţi.

Bucuraţi-vă de cei dragi cât sunt vii şi faceţi tot posibilul că ei să-şi poată trăi viaţă în împlinire, fericire, bunăstare şi mai presus de toate – în iubire.


Pe scena vieţii mele am încercat să-mi joc rolul cât am putut de bine, acela de fiu, frate, tată, soţ, prieten şi orice alt rol mi-a mai fost încredinţat.

Pe voi pe toţi vă îmbrăţişez cum ştiu eu mai bine şi mai călduros şi abia aştept să ne vedem la un spectacol de zile mari aici, sus, în Ceruri, unde toţi avem intrare liberă. Să ne vedem când ne-om întâlni.

Mă veţi recunoaşte, voi fi îmbrăcat la fel.”


Vasile Blaga Paulin
(22.03.1959 – 05.10.2017)

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune