Un actor cunoscut, despre fostul sau profesor: "Florin Zamfirescu m-a agresat in facultate" - Este de fapt un elogiu adus maestrului

Vazand valul de actori de la Hollywood care au dezvaluit ca, in urma cu mai multi ani, ar fi fost hartuiti de producatori, regizori sau actori celebri, un actor de la noi a hotarat sa-si spuna si el pasul.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere

Bogdan Voda este unul dintre putinii actori romani care a avut numeroase roluri in filme straine.

In urma cu cateva zile, Bogdan Voda, vazand probabil valul de actori de Hollywood care marturisesc acum ca in trecut au fost agrestati, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

fara descriere

 

“Am fost agresat de toti actorii si actritele si de toate regizoarele si regizorii romani si de pretutindeni!!! Vreau sa ma despagubeasca toti acum pe loc!!! Mihail Stan m-a facut sa inteleg ce inseamna actoria si de aici a inceput tot raul. Florin Zamfirescu m-a agresat in facultate si m-a facut sa ma gandesc prea mult.
Dabija a intrat in sufletul meu la repetitiile de la "Înşir'te mărgărite". Repan a vorbit măscări in prezenta mea timp de 27 de ani facandu-ma sa inteleg ca actoria nu inseamna sinucidere si streang pus pe gât. Jurjac a depasit masura in ceea ce priveste "politically correctness" ducand realitatea in dadaism. Si inca multi altii care m-au silit,m-au agresat m-au facut sa inteleg si sa imi placa viata.Vreau despagubiri!!! În bani si în faima! ME TOO!”
, a scris Bogdan Voda, intr-un elogiu adus celor care considera el ca au ajutat la formarea sa ca actor.
Mesajul lui Bogdan Voda a fost extrem de apreciat de colegii sai. 

fara descriere

Valul de dezvaluiri privind hartuirea a fost produs de cazul producatorului Winstein, care a fost acuzat de mai multe actrite ca le-ar fi violat. Scandalul s-a intins rapid in intreaga lume, fiind facute dezvaluiri despre politicieni si alti actori celebri. In ultimele zile, in mijlocul unui astfel de scandal este Kevin Spacey, rand pe rand au aparut tot felul de barbati care sustin ca ar fi fost hartuiti sexual de vedeta.

foto: Faceboook
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate