Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava a fost diagnosticat cu coronavirus

Autoritățile au anunțat că un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus
Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus
Autor: A.B.G.

In articol:

Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus
Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus

Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, fiind vorba despre un poliţist de penitenciare care lucrează în sectorul administrativ. 

Citeste si: Decizie mare în sistemul medical românesc. Nelu Tătaru a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

"La testele efectuate angajaţilor contacţi, a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ", a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, referitor la situaţia de la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

De asemenea, primele rezultate ale testelor făcute în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare, atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi.

Citeste si: Ultimă oră. Alte 218 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 10.635

Citeste si: Ambrozia alergie. Pericolul care pândește în plină pandemie de coronavirus. Primele simptome

"Administraţia locului de deţinere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor", mai arată ANP.

Primii angajați de la Penitenciarul Jilava s-au îmbolnăvit în urmă cu doar câteva zile 

Un angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, în 21 aprilie, el fiind testat după ce a avut o stare febrilă.

Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 13 aprilie, iar în timpul serviciului a purtat echipament de protecţie.

Al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 în 23 aprilie. Poliţistul de penitenciare îşi exercita atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate, preciza ANP.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies