Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava a fost diagnosticat cu coronavirus

Autoritățile au anunțat că un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus
Un al treilea angajat al penitenciarului Jilava are coronavirus


In articol:

Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, fiind vorba despre un poliţist de penitenciare care lucrează în sectorul administrativ. 

Citeste si: Decizie mare în sistemul medical românesc. Nelu Tătaru a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

"La testele efectuate angajaţilor contacţi, a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ", a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, referitor la situaţia de la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

De asemenea, primele rezultate ale testelor făcute în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare, atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi.

Citeste si: Ultimă oră. Alte 218 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 10.635

Citeste si: Ambrozia alergie. Pericolul care pândește în plină pandemie de coronavirus. Primele simptome

"Administraţia locului de deţinere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor", mai arată ANP.

Primii angajați de la Penitenciarul Jilava s-au îmbolnăvit în urmă cu doar câteva zile 

Un angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, în 21 aprilie, el fiind testat după ce a avut o stare febrilă. Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 13 aprilie, iar în timpul serviciului a purtat echipament de protecţie.

Al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 în 23 aprilie. Poliţistul de penitenciare îşi exercita atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate, preciza ANP.

Urmatorul articol
Citește și:

UPDATE Noi victime ale coronavirusului în România. Bilanțul crește alarmant

Vindecații de coronavirus ar putea fi leacul pentru bolnavi

Polițistul șef care a fost filmat în timp ce a bătut un bărbat aflat la pământ primește o grămadă de bani de la statul român! Vezi ce avere are comisarul de la Bolintin Vale!

Amenzi de 50.000 de euro pentru cei care nu poartă mască în public. Cei mai vizați sunt...

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies