Un an de la misterioasa moarte a soţilor Maleon. Ce se întâmplă acum în vila în care a avut loc tragedia. Întâmplări terifiante!

S-a împlinit un an de la moartea soţilor Maleon. Decesul acestora a şocat mediul universitar ieşean.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

La un an de la tragedie încă nu se ştie exact cauza morţii soţilor Maleon. Încă de la început s-a vorbit despre o crimă urmată de sinucidere, însă anchetatorii consideră că o dublă sinucidere este mai plauzibilă, potrivit BZI.

Moartea soţilor Maleon este în continuare învăluită în mister, nimeni nereuşind să înţeleagă de ce aceştia ar fi decis să se sinucidă în cazul în care ipoteza dublei sinucideri se confirmă.

La un an de la moartea lor, în vila tragediei se petrec întâmplări terifiante. Vecinii celor doi soţi au povestit că rude ale soţilor Maleon au mai venit din când în când la vilă şi au încercat pornească cele două maşini din curte. Pe una au reuşit să o pornească, însă pe alta nu.

Alţi vecini au povestit că, la un moment dat, s-a aprins lumina dintr-o cameră a imobilului. În timp ce unii încearcă să explice fenomenul, alţii consideră că întâmplarea este cu totul şi cu totul stranie.

"La un moment dat, o vecină a spus că s-a aprins lumina dintr-o cameră. Eu am sunat la omul care se ocupă de asigurarea casei. Un robinet a cedat şi a curs apa pe scări... Despre lumina aprinsă nu ştiu ce să spun... Poate din cauza apei...

habar nu am... Oricum, casa, din câte am înţeles, urmează să fie scoasă la vânzare de către o bancă, nu ştiu care", a declarat unul dintre vecinii familiei Maleon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în cinematografia din România! A murit în spital! Care este cauza decesului

Accident grav, soldat cu un mort şi doi răniţi! Unde a avut loc incidentul

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Andreei Mantea

Cutremur în Guvern! Îi dă afară pe toţi. Un greu din PNL pierde totul

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Semnal de alarmă pentru medicii de familie: Aveți grijă ce prescrieți pacienților cu COVID

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies