Un băiat de 13 ani Londra, infectat cu coronavirus, a murit singur la spital. E una dintre cele mai tinere victime din Europa de până acum

Un copil de 13 ani din Londra a murit. Era infectat cu coronavirus și s-a stins singur pe un pat de spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un băiat de 13 ani din Brixton, Londra, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Copilul este cea mai tânără victimă din Marea Britanie și unul dintre cei mai tineri pacienți decedați din Europa.

Ismail Mohamed Abdulwahab a murit singur la spitalul Kings College din Londra, luni, 30 martie. Membrii familiei nu au putut să-l viziteze din cauza coronavirusului. Conform primelor informații, minorul nu ar fi suferit de alte afecțiuni.

Citeste si: Fetiță de doar 12 ani, ucisă de coronavirus! Autoritățile belgiene fac primele declarații: „Este un eveniment foarte rar”

Familia băiețelului de doar 13 ani care și-a pierdut viața după ce a fost infectat cu coronavirus este devastată. Recent, el își pierduse tatăl care suferea de cancer.

„Ismail a început să aibă simprtime și dificultăți la respirație și a fost internat la spitalul Kings College din Londra. A fost conectat la un aparat care îl ajuta să respire și apoi l-au băgat în comă indusă, dar, din păcate, a murit luni dimineață. Din câte știm noi, nu suferea de alte afecțiuni. Suntem devastați”, este declarația venită din partea familiei copilului de doar 13 ani care a murit signur în spital, conform DailyMail.

Citeste si: Pandemia de coronavirus l-a lăsat fără loc de muncă. Ce a urmat e parcă desprins din filmele de groază. A împușcat-o și apoi...

Citeste si: 72 de cadre medicale de la Spitalul „Sfântul Ioan” din București au fost trimise la izolare, după ce o pacientă a fost testată pozitiv pentru coronavirus

Citeste si: Martin Tudor avea probleme cardiace de acum 16 ani! La un control s-a descoperit că are inima mărită, dar medicii l-au lăsat să plece cu Steaua în cantonament! Fostul portar a făcut infarct la 43 de ani!

Bilanț înfiorător în Marea Britanie

Marți, 31 martie, a fost cea mai grea zi pentru Marea Britanie de când a apărut coronavirus. 381 de persoane și-au pierdut viața și 3009 cazuri au fost confirmate. În total, până acum au fost descoperite 25.150 persoane care au contratat virusul. 1789 de pacienți și-au pierdut viața.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate